Wednesday, July 24, 2013

Sebarkan Semangat Ramadhan

ehem. ehem. pabila kerja bertimbun-timbun hendak dikerjakan, apatah lagi esok final crit before submission. tapi aku relax je tak buat drawing. ini GILA! jangan sampai lecture esok mengamuk sudah. (apa punya student. adik-adik, jangan tiru perangai macam hakak ni ye)

yela, daripada menghadap perspective yang cuba aku buat tu jadi muka orang, better aku hadap lappy jap. online untuk mengurangkan stress yang bermaharaja lela. ye dak?

bila on pesbuk je, ada lah seorang sahabat ni upload pic dia bersama Fafau dengan AG. eheh? untungla. bila di skodeng-skodeng lagi. oho~~ rupanya HotFM datang kampung halaman ku. hurm.. araso araso. HotFM kan sekarang ni buat aktiviti dengan coca cola sempena bulan Ramadhan ni. tak sangka pulak kampung aku ni jadi sasaran. kampung terchenta gitu. *wink*


ahak! 
tengok pic ni pun aku dah rindu banget dengan kampung halaman ku. kat kawasan dewan ni la aku pernah training bola jaring dengan sahabat-sahabat sekolah. padang sebelah pulak, training bola tampar. miss that moments so much. :') dewan ni juga dah macam-macam aktiviti yang pernah aku buat sepanjang hidup aku, dari kecik sampai ke besau. (eheh! tercerita pasal diri sendiri la pulak)


actually, aku bukan join pun menda alah ni. macam mana nak join kalau aku duk terperuk kat kolej ni sambil buat assignment? haha.

pic semua aku curi dari pesbuk fanpage HotFM :)

nak bangga?
boleh lah sikit. tapi... hurm, dah ramai sangat retis datang kampung terchenta ni. seperti Neelofa? jeng jeng jeng. :p

MyLittleNote :: countdown back home and submission ID. pfft~~ semoga Allah permudahkan. :) jya ne!


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Sunday, July 21, 2013

Tak tahu nak buat title apa -,-

ok.
nak bagitau selamat berpuasa je. saya punya busy dengan pelbagai projek yang nak kena siapkan sebelum balik raya. RUSH! RUSH! RUSH! semua kena RUSH! tapi sempat juga duduk hadap lappy jap online sebentar. siap men-hapdet gitu.

oh!
nak bagitau juga. yang pasti. cuti raya kali ni memang sangat sedih. lagi sedih dari tahun lepas punya. tahun lepas punya walaupun raya dalam status pekerja, tapi dapat la juga beraya dengan girang dan gumbiranya. lepas je raya tu, (yang tak berapa raya la sangat) RUSH! lagi dengan final project. arkhh! 

terjun gaung. eheh?

ok, tak jadi nak terjung gaung. kalau dah sampai final project, bermakna nak dah dekat cuti sem. yahooo!! 

menari.

Ya Allah, mudah mudahan sem kali ini berjalan dengan lancar. selancar-lancarnya tanpa minyak pelincir. nak balik kampung woo.

tiba-tiba. =.=

juga dijauhkan dari repeat subject. amin.

puhh kiri kanan. (lagi mengarut =.=)

saje nak bagi pic chomey! :p [not mine CREDIT]
MyLittleNote :: pestime puasa berjauhan dari family. oh no ... 


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Sunday, July 7, 2013

Berpagian dengan SketchUp.

bismillahirrahmanirrahim.
assalamualaikum dan salam sejahtera.

apa yang aku merepek pepagi buta ni?
pepagi buta ya, kerna saya menaip ini jam 01:38.
tujuannya sebab saja nak munculkan diri dilaman belog kesayangan. nampak sangat jarang update, lepaih tu suka sangat belogwalking kong kan?

setakat ini, aku sedang belajar menchentai membuat sketch up dari dodol. ya! itu nama doodle. dulu, lepas es pi em nak tunggu result keluar, punya beriya-iya aku belajar untuk mendalami dunia doodle. (sampai sekarang tak pro lagi. hampeh =,=')

ok never mind. 
apa kata aku buat benda baru?
dari buka photoshop and then kena marah lecture sebab tak buka sketchup. better aku belajar buat doodle guna sketchup. haha! (jadi ke doodle tu? tak pasal-pasal jadi 3D) lama-lama mahir la tu guna sketchup. *chesss ^^V



MyLittleNote :: practice make perfect ;) jyaa ne!


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...