Friday, January 31, 2014

Meng-update

klik icon google chrome.
klik icon blogspot.
klik icon pencil berwarna oren.
(blog tak sign out. tidak perlu susah-susah nak sign in balik. nampak tak tak ada protection langsung. muahaha!)

taip tajuk post.
ok.
mula menaip entri.
"hmmm."
otak berfikir.
"eh."
delete delete.
pergi draf.
delete post tadi yang jadi draf.
menyemak je draf banyak-banyak.
klik icon B berwarna oren.
mula blogwalking.
comment.
kalau line internet tak bagus.
atau tak ada idea nak tinggal comment.
bla macam tu.
kalau rajin.
tinggal comment la.

[credit]

ok.
sambung buat asssignment.

#masalah sekarang yang tak update update blog.
#entri pertama di tahun 2014 yang penuh mengarut.
#berapa banyak hashtag daaa.

MyLittleNote:: nampak tak entri ni tak ada manfaat langsung? jyaa ne.


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...