Sunday, September 7, 2014

Pesen 20 Fact About Me ?

bismillahirrahmanirrahim

alhamdulillah, aku masih diberi kesempatan untuk hidup di muka bumi ini.
diberi peluang untuk memperbaiki kelemahanku dan menghapuskan dosa.
diberi kesempatan untuk membuat amal kebaikan di jalanNya.

alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah

it's seem like aku dah lama benar tak update blog.
mesti ada yang fikir.

"eh, tuan tanah kedaung Hanamiko Sakura dah meninggal dunia ke?"

hahaha !
memang lupa nak diingatkan.
jika blog ini tidak terupdate selama 5 tahun la (konon)
hah ! 
memang tandanya la tu.
so, blog ini akan dibaca oleh keturunan ku.
*gelak sorang-sorang*

tak lawak okay !
*diam*

eh, panjang pulak intro.

isinya :

sekarang ni memang pesen orang yang ada account instagram ni buat #20FactsAboutMe
huishh.
siap hashtag kau letak jahh.
hahaha !
*tak lawak*
pesen ni kuat betul sampai ke Mesia

faktanya memang aku kena tag.
hmm, tapi aku rasa nak tunggu 3 kali kena tag baru aku update.
*bajet gila*

dan.
memang aku tak nak cerita kat sini pong.
hehe !

eh ? ada account instagram ke ?
ha'a, memang aku ada. tapi aku memang tak nak kasi korang tahu sebab. hmm, aku tak popular mana pun. ermmm.
*bajet lagi*



#20FactsAboutMe
is
1) Lazy to type another 19 facts.

*hahaha ! padan muka. kbai*

MyLittleNote:: entry kosong yang tak ada pengisian yang baik. emm. jya ne!


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...