Friday, January 30, 2015

Selamat Bercuti Warga KL !

wah! nampaknya aku dah tunaikan azam tahun ni.
kembali rajin tulis blog.

memandangkan hari ini hari jumaat.
hari terakhir bekerja sebelum warga pekerja KL seperti aku bercuti selama 4 hari.
sabtu, ahad, isnin, selasa.
kira cuti agak lama juga tu. lama lah~

cuti cuti juga, dateline masih jalan dan bakal berakhir pada bulan 5.
tapi tak dapatlah merasa nak tengok projek tu siap sepenuhnya sebab habis praktikal awal bulan 4.
dan cuti kali ini aku terpaksa bawa balik kerja.
kerja detail drawing nak kena hantar dekat kontraktor.
fuhh~
masih lagi tak ada aura cuti.
T^T

malam nanti dah gerak ke Sungkai. ada Family Day !
lepas tu plan nak habiskan cuti dekat Seri Iskandar.
nampaknya aku tak boleh berpisah dengan Perak even aku anak kelahiran warga Selangor yang tulen. hehe. banyak kenangan yang manis dekat Perak tu.

plan je la. tak tahu jadi ke tidak. kuasa Allah yang tentukan :)

try lukis vector jong kook kononyer. XD

MyLittleNote:: tunggu masa nak balik kerja je. sambil tu update blog. ngee~ jya ne !


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Monday, January 26, 2015

Berwajah Baru !

Salam Sore !
hahaha

saja nak bagi tahu blog dah wajah baru.
skin ku curi dari gallery Good Rich.
dimana ianya berfungsi untuk wall covering di dinding rumah anda.
kalau Good Rich tau. mati aku. haha!
don't worry, i will proposed your product to my client ;)
(psst: product dia mahai)

dan.
header blog.
maaf cik Fatin Liyana.
header anda terlampau simple dan comel membuatkan saya pun buat header sama macam anda.
maafkan saya sekali lagi.

asalnya memang mood nak redesign blog terchenta ni.
tapi sejak berabad blog tukar format. dan sampai sekarang aku masih belum study pasal format baru ni membuatkan aku terpinga-pinga nak design blog.
akhirnya aku pasrah.


azam tahun 2015
eceh.
inshaAllah.
saya akan rajin update blog.
even ramai kengkawan blog suda lama menyepi dan menyibukkan diri di instagram.
hehe

do follow my insta !
@ananeesa

MyLittleNote:: i just wondering. haruskah aku mengekalkan namaku sebagai Hanamiko Sakura atau nama sebenar? jeng jeng . jyaa ne ! (identitiku biarlah rahsia, melainkan kengkawan yang sudah mengenali diri ini)


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...