Wednesday, March 11, 2015

Mulakan Dengan Senyuman


Assalamualaikum.

memang semalam update cerita baru, tapi disebabkan entri tu rasa annoying tahap apa ntah. jadi aku ambil keputusan nak delete. seriusly, memang aku nak update cerita pasal "Kejayaan Serta Kerjaya" tu. tapi disebabkan waktu office hour nak dah berakhir, itu yang membuatkan entri jadi annoying. dengan penatnya pergi site. mengukur-ukur kawasan rumah orang itu nak tengok area tu sempit atau tidak. 

dan selamat pagi !
aku curi masa kejap pagi-pagi datang office ni dengan update blog sebab ada orang tu dah pelik dah. haha. maafkan akak dik :D

okay.
dah tak ada cerita ye. nanti kalau otak ini penuh dengan informasi. akan ku curahkan dekat blog ini ya. maklumlah. otak ni asyik fikri pasal design je. bulan ni dah last praktikal. (nangis) dan kena struggle dengan final project untuk last sem. dup dap dup dap.   


MyLittleNote:: sambung buat kerja ! jya ne !


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...