Wednesday, March 9, 2016

Avon: Jenama Kosmetik Paling Terkenal di Malaysia !


Avon ditubuhkan sejak tahun 1886 lagi, Avon bukanlah suatu nama yang asing dikalangan wanita di Malaysia. Jenama antarabangsa yang berasal dari US ini memahami kehendak semua wanita dengan menawarkan pelbagai rangkaitan produk kosmetik, penjagaan kulit, set wangian, pakaian dalam dan banyak lagi. apa yang menarik mengenai Avon adalah kesemua produk yang ditawarkan adalah berkualiti tinggi dan dijual dalam harga yang amat berpatutan.

oleh yang demikian, tidak hairanlah jika anda boleh menemui stokis Avon di serata lokasi termasuklah di kampung-kampung. ini kerana produk Avon juga dijual secara 'direct selling' sejak berpuluh-puluh tahun lamanya di Malaysia dan sehingga kini ia masih menjadi salah satu jenama yang paling terkenal serta dipercayai.


dan bukan itu sahaja, berita baik untuk kesemua penggemar Avon Malaysia kerana kini kesemua produk juga boleh dibeli secara online di laman web terkenal, ZALORA. hah, khusus untuk mereka yang sentiasa sibuk bekerja dan tiada masa untuk ke stokis Avon yang berhampiran. maklum lah zaman sekarang semua pakat nak beli secara online sebab tak perlu nak bersusah payah habiskan duit minyak kereta. ye kan. ya, kini korang dan anda semua yang bergelar wanita yang menyambut Hari Wanita Sedunia semalam (8 March 16) dapat membuat pembelian online melalui applikasi mudah alih ZALORA atau menerusi laman web rasmi dengan amat mudah. hanya perlu tekan, picit, klik dihujung jari manis anda. eh, susah pulak nak guna jari manis. guna ibu jari dan jari telunjuk. jari hantu tak perlu la ye. hehe.


hah, bukan untuk perempuan je. lelaki pun ada. anda juga boleh menemui koleksi produk penjagaan untuk lelaki yang turut ditawarkan dalam harga yang amat menakjubkan. buat pembelian produk Avon di ZALORA hari ini juga. hari ini, iya hari ini juga! dan anda boleh menikmati penghantaran percuma terus kerumah anda serta kaedah pembayaran secara cash on delivery (COD) bagi kawasan-kawasan tertentu. kalau korang kat tengah laut macam mana nak buat delivery kan. haha.

jangan lupa. 
Avon Malaysia
hanya di ZALORA.

kompem korang dapat depan pintu menjerit macam dalam iklan ZALORA. hahaha.

MyLittleNote:: produk zaman dulu aku kecik-kecik lagi. kakak selalu dapat catalog. lepas tu aku cepat-cepat buka dan selak halaman yang ada minyak wangi. sebab dia bagi sample sekali tau. hmm sedapnya bau. hehe. jyaa!


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...