Tuesday, July 1, 2014

Exhibition Space: Gallery Design

bismillahirrahmanirrahim.


alhamdulillah sesangat. projek kedua kali ni buat aku rasa WOW! sebab lecture bagi task suruh buat design gallery berdasarkan hobi dan pengumpul koleksi dari blog. pengumpul koleksi? macam mana aku nak jelaskan disitu? sebagai contoh ada satu blog tu menceritakan barang koleksi mereka. nah! bila ada perkataan blog disitu. memang bagai pucuk dicita ulam mendatang, projek kali ni memang betul-betul ada kaitan dengan aku. 

WHY? 

aku as a blogger yang tak feymes mana pun,
because I had another blog named Sakura Art Gallery.

blog aku lagi satu tu memang blog sekadar pengumpulan koleksi seni aku. sebab tu namanya art gallery. *wink wink*

harap-haraplah client ni lecture terima. diri sendiri kot yang jadi client. haha! kepada sesiapa yang nak rasa blog dia ada gallery design. sila PM saya okay ^_~ be my client. 


and the lastly, selamat berpuasa kalian. semoga puasa kali ni lebih baik dari sebelumnya dan anggaplah ia sebagai puasa ramadhan yang terakhir. sobs. 

dan, semoga projek kali ni berjaya. boleh lah aku balik kampung nak berhari raya dengan tenang dan senang gumbira :D hahaha.

MyLittleNote:: kali ni aku sudah buat jenayah. skip bulan 5 dan 6 tak update blog. kihkihkih. jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

5 comments:

  1. konnichiwa n salam hani-chan...

    wahhh... best la task tue ye... ganbatte ne~...

    btw, xpe... akak pun br je nk update blog setelah 4 months... hoho XD

    Salam Ramadhan dear

    ReplyDelete
  2. bagus la
    smeoga berjaya
    selamat berpuasa juga

    ReplyDelete
  3. Aik? Kenapa dlm blog tu yang paling latest entry 2012? Ke saya salah tgk? O.O

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...