Friday, March 21, 2014

Hi There !

bismillah.

memandangkan final exam nak dah dekat.
memandangkan result STPM dah keluar.
memandangkan result SPM juga sudah berada di tangan adik adik.
juga.
dah tak dah result exam nak keluar lagi.
melainkan result exam nak cari kerja.
tu lain cerita.

ya.
HOLA and HI THERE.

dah lama juga tak mempeymeskan diri didonia blog ni.
sebab.
tutttt.
semorang pun tau kan.
memasing busy.
tak pun malas nak update.
tak pun tak tau nak update apa.
tak pun.
aku tak tau.


oh ya.
minggu depan dah start final exam.
cepat masa berlalu.
ya.
aku seronok nak cepat habis dengan sesi pembelajaran di universiti ni.
sebab apa? sebab tak tahan wehy asyik tak tidur malam. lewat tidur la. kadang sampai cukup 24jam tak tidur.
okay!
itu satu pecahan rekod bagi aku yang tak tidur hampir 24jam.
boleh mati ni.
ish ish ish.
kalau satu hari tak tidur. ditambah dengan sedikit tidur 2-3jam.
dapat tidur la tu kan.

mkay bye.

MyLittleNote:: counting day ! :D jyaa!


:: Copyright Hanamiko Sakura ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...