Friday, March 21, 2014

Hi There !

bismillah.

memandangkan final exam nak dah dekat.
memandangkan result STPM dah keluar.
memandangkan result SPM juga sudah berada di tangan adik adik.
juga.
dah tak dah result exam nak keluar lagi.
melainkan result exam nak cari kerja.
tu lain cerita.

ya.
HOLA and HI THERE.

dah lama juga tak mempeymeskan diri didonia blog ni.
sebab.
tutttt.
semorang pun tau kan.
memasing busy.
tak pun malas nak update.
tak pun tak tau nak update apa.
tak pun.
aku tak tau.


oh ya.
minggu depan dah start final exam.
cepat masa berlalu.
ya.
aku seronok nak cepat habis dengan sesi pembelajaran di universiti ni.
sebab apa? sebab tak tahan wehy asyik tak tidur malam. lewat tidur la. kadang sampai cukup 24jam tak tidur.
okay!
itu satu pecahan rekod bagi aku yang tak tidur hampir 24jam.
boleh mati ni.
ish ish ish.
kalau satu hari tak tidur. ditambah dengan sedikit tidur 2-3jam.
dapat tidur la tu kan.

mkay bye.

MyLittleNote:: counting day ! :D jyaa!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

5 comments:

  1. Ohhh... SPM. Rajin betul akak stay up lambat-lmbat, tak takut ke? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. SPM?

      hah.. budak2 sekolah ni kena banyakkan tidur ya. tidur puas puas sebab nanti bila masuk u tidur dah tak cukup. hehe,, lagi lagi yang amik kos yang berseni tinggi ni. ecehh

      Delete
  2. saat paling tak best, masa kat U..sbb hidup terkejar2 dgn assignment dan date line!

    tapi..tak penah le tak tido 24jam. Bahaya tu dik oi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tu lah kan.. sebab buat drawing punya pasal.. ditambah pulak terminum white coffee.. perghhh.. hehe

      Delete
  3. tapi masa kat u lagi best sebenarnya.. eh2..

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...