Friday, January 31, 2014

Meng-update

klik icon google chrome.
klik icon blogspot.
klik icon pencil berwarna oren.
(blog tak sign out. tidak perlu susah-susah nak sign in balik. nampak tak tak ada protection langsung. muahaha!)

taip tajuk post.
ok.
mula menaip entri.
"hmmm."
otak berfikir.
"eh."
delete delete.
pergi draf.
delete post tadi yang jadi draf.
menyemak je draf banyak-banyak.
klik icon B berwarna oren.
mula blogwalking.
comment.
kalau line internet tak bagus.
atau tak ada idea nak tinggal comment.
bla macam tu.
kalau rajin.
tinggal comment la.

[credit]

ok.
sambung buat asssignment.

#masalah sekarang yang tak update update blog.
#entri pertama di tahun 2014 yang penuh mengarut.
#berapa banyak hashtag daaa.

MyLittleNote:: nampak tak entri ni tak ada manfaat langsung? jyaa ne.

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

8 comments:

  1. Kan? Skrg ni dah tak tahu nak update apa. Tapi tgn gatal nak menulis. Apelah agaknya?

    ReplyDelete
  2. tapi hati tetap nak update blog jugak kan. hehee
    tak pe, buat assignment baik2 na. :D

    ReplyDelete
  3. Rindu dirimu jua.. jom date.. hahahha

    ReplyDelete
  4. Rindu dirimu jua.. jom date.. hahahha

    ReplyDelete
  5. byk benda nk buat selain update..jadi bertabah lah blog ye..jgn terlalu byk sawang..hehehe

    ReplyDelete
  6. huhu..sama la juga..
    kadang2 xtau nak tulis apa..
    pergi blog orang lain and then tinggalkan komen..
    kadang tu rasa lagi best baca blog orang..hehe..

    ReplyDelete
  7. eh, lebih kurang laa.. dulu blog lama pun gitu. ingat dah buat blog baru ade je benda nak update, rupenya tidakkk jugaaa.. penat pikir nak update apeee.. kiki..padahal banyak je cerita kan,

    salam kenal..

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...