Friday, September 23, 2011

Bloggg.. miss you!!!

buat pertama kalinya aku update blog aku pada bulan september ni... dan kata2 keramat bulan ni.. Selamat Hari Raya!! haha,, dah lambat.. tak apa2. blog aku pun dah kerawang2 dengan sarang labah2..hihi

sekarang ni aku tengah trial SPM.. doakan tau. 27 hari bulan hari terakhir.. hihi
alhamdulillah,, impian aku English nak dapat A.. ALLAH dah maqbul doa aku.. aku dapat -A je.. hehe..

okey lah,, tak dapat nak karang banyak2 sebab menompang online dekat rumah member.. tengah study group.. 


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. Selamat hari raya maaf zahir batin... Wahh omedetou dpt score English...all d best my dear... Miss u too much! Hugs! Ganbatte ne

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...