Monday, December 10, 2012

Bermula lah Kehidupan Baru

hajat dihati nak ber-blogwalking ditangguhkan atas dasar setiap kali nak komen mesti connection internet lemah. glup! terima kasih lah yang sudi datang ke teratak buruk yang tak lama lagi akan diubah sempena tahun baru 2013. eh! jangan risau, teratak anda sudah saya jenguk tanpa diberi keizinan untuk meninggalkan jejak kasih. :)

minggu ni merupakan minggu yang kedua bagi aku dalam sesi pembelajaran di universiti. keadaan aku sekarang ni boleh la dikatakan sebagai culture shock. yela, aku dah biasa jadi budak sekolah. kononya lah jadi budak sekolah. merasakan diri ini tak matang-matang. masih menggunakan pencil case yang kartun-kartun yang chomey-chomey. tak padan dengan umur. bak kata lecture aku, lecture dia dulu akan campak pencil case student dia yang pakai kartun-kartun ni. so far setakat ni, aku dah tukar pencil case aku. :P

sekarang ni aku tengah pening-pening lalat. lalat? oh! lalat itu tiada kaitan, just rasa pening tu macam duduk atas rakit dekat laut yang bergelora. begitu lah rasanya. dengan projek pertama yang akan dilaksanakan. oh! interior design memang skopnya sangat luas. pufftt~ (geleng kepala)

saje nak letak XP
[credit form Google Image]

oleh itu. gambatte ne to me XD 

MyLittleNote :: pisst~ siapa kat sini orang Sabah? saya dapat roommate Sabah. XD

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

12 comments:

  1. amik interior design eh?hebat nyer!(:

    ReplyDelete
  2. sy bukan sabah.. haha..

    boleh lah nanti kalau sy ada rumahs sndiri minta decorate kan

    ReplyDelete
  3. Zmn uols antara Zmn yg best
    Best nk kenai donia gituew
    Ganbatte ne

    ReplyDelete
  4. Sabah bah...hehe >,<
    bkn orang sabahlah, orang klang boleh tak?
    haha

    ReplyDelete
  5. uncle mengimpikan dpt kawen gadis sabah... kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  6. best kan..mcm2 pengalaman baru kita dpt.

    roomate akak masa 1st time masuk U dulu org sarawak. akak tau kamek kitak je..^_^

    ReplyDelete
  7. wuuu. dekat tempat baru. all the best! moga Allah permudah :)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...