Monday, December 9, 2013

Hana Sakura Giveaway

jeng jeng jeng.

*muncul dengan penuh bergaya.
dengan memakai pakaian ala ala super hero.
siap berdiri di atas tiang lampu suluh.

memandangkan hakak kitew buwat giveaway. itew nak join (ayat gedik)

ehem ehem. kembali matang.

memandangkan kak Hanis ini blogger yang saya kenal sejak saya es pi em dolu dolu. maka, sebagai sahabat yang tak pernah pernah jumpa ni. saya nak join GA beliau. bukan itu sahaja. saya juga nak support beliau dengan GA beliau. (saya kurang pasti sama ada GA pertama atau kedua atau seterusnya.) dan saya teramat suka dengan hadiah dalam GA yang beliau anjurkan ini. oh em gee!! i loike that dress. impian nak pakai dress ala princess gitu. LOL!

sesiapa yang berminat, sila la join. SYARAT tak ada langsung !! *wahhhhhhh!! terbeliaq bijik mata*

MyLittleNote :: inshaAllah kalau saya ada rezeki. jya ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. Ohh ingatkan blog ni yang buat GA, pasai nama sama.. Kembar siamkah?
    Tetibe rasa nak join tengok dress tu (gigit kuku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembar lain mak lain bapak.. kekeke,, join la join la,, kalau tak join habis kuku digigit.. jari pun jadik

      Delete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...