Monday, January 26, 2015

Berwajah Baru !

Salam Sore !
hahaha

saja nak bagi tahu blog dah wajah baru.
skin ku curi dari gallery Good Rich.
dimana ianya berfungsi untuk wall covering di dinding rumah anda.
kalau Good Rich tau. mati aku. haha!
don't worry, i will proposed your product to my client ;)
(psst: product dia mahai)

dan.
header blog.
maaf cik Fatin Liyana.
header anda terlampau simple dan comel membuatkan saya pun buat header sama macam anda.
maafkan saya sekali lagi.

asalnya memang mood nak redesign blog terchenta ni.
tapi sejak berabad blog tukar format. dan sampai sekarang aku masih belum study pasal format baru ni membuatkan aku terpinga-pinga nak design blog.
akhirnya aku pasrah.


azam tahun 2015
eceh.
inshaAllah.
saya akan rajin update blog.
even ramai kengkawan blog suda lama menyepi dan menyibukkan diri di instagram.
hehe

do follow my insta !
@ananeesa

MyLittleNote:: i just wondering. haruskah aku mengekalkan namaku sebagai Hanamiko Sakura atau nama sebenar? jeng jeng . jyaa ne ! (identitiku biarlah rahsia, melainkan kengkawan yang sudah mengenali diri ini)

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. Saya pun terfikir nak tukar header.. Makin lama makin malas ahaha

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...