Friday, January 30, 2015

Selamat Bercuti Warga KL !

wah! nampaknya aku dah tunaikan azam tahun ni.
kembali rajin tulis blog.

memandangkan hari ini hari jumaat.
hari terakhir bekerja sebelum warga pekerja KL seperti aku bercuti selama 4 hari.
sabtu, ahad, isnin, selasa.
kira cuti agak lama juga tu. lama lah~

cuti cuti juga, dateline masih jalan dan bakal berakhir pada bulan 5.
tapi tak dapatlah merasa nak tengok projek tu siap sepenuhnya sebab habis praktikal awal bulan 4.
dan cuti kali ini aku terpaksa bawa balik kerja.
kerja detail drawing nak kena hantar dekat kontraktor.
fuhh~
masih lagi tak ada aura cuti.
T^T

malam nanti dah gerak ke Sungkai. ada Family Day !
lepas tu plan nak habiskan cuti dekat Seri Iskandar.
nampaknya aku tak boleh berpisah dengan Perak even aku anak kelahiran warga Selangor yang tulen. hehe. banyak kenangan yang manis dekat Perak tu.

plan je la. tak tahu jadi ke tidak. kuasa Allah yang tentukan :)

try lukis vector jong kook kononyer. XD

MyLittleNote:: tunggu masa nak balik kerja je. sambil tu update blog. ngee~ jya ne !

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. Assalamualaikum,
    nice blog u have there..sama la Aini pun cuti panjang.. hehe..
    btw the vector is nice almost similar u made.. have a pleasant day (^_^)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    nice blog u have there..sama la Aini pun cuti panjang.. hehe..
    btw the vector is nice almost similar u made.. have a pleasant day (^_^)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...