Wednesday, March 11, 2015

Mulakan Dengan Senyuman


Assalamualaikum.

memang semalam update cerita baru, tapi disebabkan entri tu rasa annoying tahap apa ntah. jadi aku ambil keputusan nak delete. seriusly, memang aku nak update cerita pasal "Kejayaan Serta Kerjaya" tu. tapi disebabkan waktu office hour nak dah berakhir, itu yang membuatkan entri jadi annoying. dengan penatnya pergi site. mengukur-ukur kawasan rumah orang itu nak tengok area tu sempit atau tidak. 

dan selamat pagi !
aku curi masa kejap pagi-pagi datang office ni dengan update blog sebab ada orang tu dah pelik dah. haha. maafkan akak dik :D

okay.
dah tak ada cerita ye. nanti kalau otak ini penuh dengan informasi. akan ku curahkan dekat blog ini ya. maklumlah. otak ni asyik fikri pasal design je. bulan ni dah last praktikal. (nangis) dan kena struggle dengan final project untuk last sem. dup dap dup dap.   


MyLittleNote:: sambung buat kerja ! jya ne !

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. Ahaha sanggup tu buat entry sbb saya rasa pelik. Apapun all the best for practical! And get ready for wawasan 2020! Wahaha

    ReplyDelete
  2. moi kalau dalam opis pun selalu cecuri update blog muahahaha

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...