Monday, October 9, 2017

Masalah Blog

bismillahirrahmanirrahim

maaflah kawan-kawan. aku semakin stress sebab masalah yang berlaku di blog ni macam tak settle. aku dah cuba atas nasihat kawan-kawan. clearkan cache dari beginning of this google chrome di download. perghh, sejak dari zaman SPM atau tingkatan 4 macam tu. lama kut tak clearkan cache. hahaha. kecuali aku rajin clearkan browsing je la dulu. history apa yang aku search selama ini. sekali hamik kau segala data dan email yang senang nak log in tu hilang lepas clearkan cache. kukihkukih. (kecuali password, sebab aku bukan penyimpan password dekat google chrome. mula-mula tu macam, wahh. berjaya. sekali dia keluar sekali lagi THIS PAGE IS TRYING TO LOAD SCRIPTS FROM UNAUTHENTICATED SOURCES. google chrome ni nak bagitahu yang blog aku ni bermasalah dan sangat bahaya. aku cuba load la bahaya tu. cuba nak tengok tang mana bahayanya. google memang cari pasal dengan aku ni. hahaha. tak load pun benda bahaya tu. cuma aku agak annoying dengan simbol yang berada dekat http tu. urghh. dengan arrow dekat blog aku yang biru tu tak muncul. nak cakap internet slow aku dah siap download movie HD lengkap tanpa sangkut kot. HAHA. stressnya!! logo tu betul-betul annoying. 

korang tengok la ni (gedik nak mengadu. puihh! haha)

bila cuma buka dekat firefox elok je dia. firefox je yang baik. hahaha. nak ubah design aku takut lupa main coding. aku takut blog ni berat dah sebab design-design kuno yang aku buat dulu macam rainbow color link dekat tajuk entri. aku buat masa zaman SPM kut. lama tu. hahahaha. sebab tu sayang nak buang. sebab I is a sentimental value person. sangat menghargai benda-benda lama. update chrome? dah jenis yang latest ni. nak latest macam mana lagi. cuma tengok setting bagai patah haram aku tak faham. lol

MyLittleNote:: selagi masalah ni tak selesai aku tak rasa puas atau rasa selesa nak update blog. nangis. jya mata!

ps: dia punya stress tu sampai lupa nak tulis tajuk entri. kahkahkah #update

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. Selalunya tak secure sebab cbox tapi blog hana tak letak cbox so saya pun pelik. Maybe widget dari daisypath.com tu kot. Cuba try buang.

    nurulrasya.com

    ReplyDelete
  2. kenapa jadi camtuu. saya pengguna tegar google chrome, kalau jadi masalah camni mmng rasa nak menangis kot xD
    semoga cepat elok masalah blog ni!

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...