Saturday, April 16, 2011

Twilight lagi.....

oh my God.....
aku nampaknya dah betul2 giler dengan cerita twilight.....
sanggup download lagu.....
sanggup tukar backround picture blog dengan gambar Edward Cullen dan Bella Swan......
ohh!!!!tak ape,,,lama2 pun bosan juga dengan cerita twilight ni macam aku dah bosan dengan cerita harry potter.....
tapi belum lagi tahap bosan giler.....
hehehehe


-created by-
Hanamiko Sakura a.k.a Honey Cullen
mood : amboi, nak jadi vampire juga ke....
ish2...tapi bukan Hanamiko Cullen tau....
tak sesuai nama jepun bergabung dengan nama orang putih......
tak sesuai...tak sesuai....
right now i'm Honey Cullen.....hehehehe

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...