Saturday, February 16, 2013

Anak Buah dan Mengomel Tentang Projek Akhir

oh ye!
dah lama tak membebel.
lagi-lagi berpura-pura sibuk.
kononnyer la.
menyampah!

almaklumlah.
dah dapat anak buah baru sekor.
gegurl la katanya.
-___-
sepatutnya due 22 hari bulan 2.
tapi keluar awal.
konon nak keluar tunggu maksu dia ni balik cuti.
wahahaha!
perasan sudeh.
8 hari bulan 2 hari tu dia keluar.
alhamdulillah.
hari jumaat yang indah nan permai.
penghulu segala hari.
dan kebetulan roommate aku sama birthday dengan anak buah sekor ni.
hehehe.


  konichiwa minna-san :D watashiwa Hana.

ok!
intro terlebih-lebih.
ekceli aku nak bebel pasal final project aku ni.
fuhh~
alhamdulillah.
sampai juga ke final project.
ini bermakna cuti sem nak dah dekat.
yabedabedu!!

final project ni amat memeningkan kepala aku.
yela.
nak buat concept lagi.
buat itu la.
buat ini la.
buat model la.
*tengok! aku dah mula merungut. haish bagi pelempang sikit*

PAKK!!
#-__- <<< muka kena lempang

terima kasih ea bagi sikit pelempang.

kalau zaman kanak-kanak.
terus je buat model.
tak payah susah-susah nak buat concept board bagai.
buat-buat.
tadaaa!
jadi rumah.

kerja budak-budak dengan kerja orang besar lain la cik kak oii!

MyLittleNote :: hari ni nak siapkan assignment yang berlambak. dan esok nak berjimba ria.. muahaha! jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

11 comments:

  1. waaaa.jgn la pggl dia sekor..ksian dia..hehe

    slmt mnyiapkan final project ye :)

    ReplyDelete
  2. baby tu mcm cina. mata dia. tomeyyy :D hehehe

    ReplyDelete
  3. ahaha, rindu katn zmn kanak2 tak yah fikir mcm2 XD


    tomeilah anak buah dia, ikut muka sapolah tu? :P

    ReplyDelete
  4. mata die sepet.. cumil nye.. kt pun waiting anak buah ni.. tak sabar rasa..

    ReplyDelete
  5. cayalah, muka dia macam pelakon korea tu, yang Boy over flower tu. Hehehe, kirim salam kizz kiri kanan kat anak buah tu. >_<

    ReplyDelete
  6. Konbanwa.. Anata wa japanese e benkyo shimasutaka?

    *ano.. hana san wa kirai desune.. :)

    ReplyDelete
  7. wahhh.. ada baby baru in the house. comel je.. tp ikut maksu dia tuh kan.. heee~~

    apalah jdi nya project dy tuh

    ReplyDelete
  8. macam orang jepun lah..comel nyer

    ReplyDelete
  9. omey2...chinese look...dah besar jd anak soleh oke...mwahhhh

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...