Tuesday, January 29, 2013

Pertemuan Kami.

sambungan entri daripada Menemui Dia yang korang baca rasa macam nak cakar-cakar je lappy korang. hahaha! *padan muka :b* 

oh ye,
macam mana aku boleh jumpa dia?
alkisah!

dia tu sebaya aku.
study sama universiti dengan aku.
dulu aku memang dah tau dah dia study dekat situ.
kerana TAKDIR yang Allah dah tentukan.
aku pun dapat tawaran di universiti yang sama dengan dia.

bila dah tau kami satu kampus.
mula lah.
aku sudah berangan bila la kitorang nak jumpa.

finally.
kitorang jumpa time aku hangout dengan classmate.
masa tu tengah shopping barang untuk projek.
aku kenal rupa dia.
cuma dia tu je tak kenal rupa aku macam mana.
huahaha!
kitorang jumpa rasa macam dah jadi rapat.
nebes tau.
tangan aku dah kesejukan.
*geletar geletar geletar*
senyum lebar aku masa tu.
teruja.
sangat-sangat tau.
masa tu sama-sama pakai baju kaler pepel.
*wink*

tak nak cerita panjang lagi dah :)
lagi pun masa tu pertemuan singkat je.
dan lagi kebetulan.
senior aku part 2 kenal dengan dia.
roommate senior aku tu classmate dengan dia.
eh!
pahe dok?
buat-buat pahe ye.
muehehe!
(padahal senior aku part 2 pun sebaya aku. wuahaha!)

orite.
gambar pertemuan kami tiada.
sebab masa tu jumpa sekejap je.
dating-dating belum lagi.
eh!

(entri tanpa gambar lagik >_<)

MyLittleNote :: esok pergi trip site ke IKEA !! hoyeah! pisstt~ ramai dah blogger guna domain kan. aku bila lagi? hurm.. jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

12 comments:

  1. anboii..smpai tergetar2...ehehehe

    ReplyDelete
  2. dh hilang dah suspen yg aritu... cume nk mintak ganti kerosakkan lappy je... hahahaa

    ReplyDelete
  3. kirim beli meja 1 kat ikea. pastu pos ea. :D

    ReplyDelete
  4. CEH... INGATKAN JUMPA AARON AZIZ... HEHEHE

    ReplyDelete
  5. ececeh bila mata bertentang mata..gituu

    ReplyDelete
  6. wahhh buat main lagi excited nak ikea?hehehe :P

    anyway, kreatif laaa menulis nulis ni! setailo!

    ReplyDelete
  7. bestnya.. lepas ni boleh lah teruskan berdating bersama ei

    ReplyDelete
  8. nak gambar nak gambar ! hahaha !

    ReplyDelete
  9. pertemuan yang tak diduga kan..
    nebes sampai sejuk tangan apa semua ye..hehehe

    ReplyDelete
  10. ala...mana gambarnya.nak tengok gak

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...