Sunday, January 20, 2013

Menemui Dia

hari yang memenatkan!
sebab.
sebab aku pergi shopping nak cari barang untuk buat model projek theme and space.
dari pagi sampai petang.
bertekak manja dengan ahli kumpulan.
sambey-sambey shopping barang sendiri.
:b
hehehe.
dan.
menemui dia?
temui sapa sik? oh, sudah bisa ngomong bahasa indon ya.
hehehe.
penat-penat hari ni.
tapi happy.
sebab aku temui dia.

haish!
cepat lah cakap siapa dia tu?
skandal ea?

eh!
sabar-sabar.
bawak bertendang.
eh!
bawak bertenang.
baik.
duduk tegak.
dengan posisi hadap lappy memasing.
buka hidung luas-luas.
dah hirup udara yang segar. err....

baiklah,
dia tu adalah.
jeng jeng jeng.
untuk dia hey untuk dia hey untuk dia hey.
wahaha!

hey!
serius lah sikit.
marah ni.

yela-yela.
seriyes ni.
nak tau sapa dia.
KLIK SINI. <<< jangan risau, klik link itu tidak akan menjana pendapatan ku di nuffnang.com or what else.
percayalah.
sila percaya.
jangan sampai aku nyanyi lagu Dato' Siti yang sudah berhijjrah tu.
hehe.

apa-apa hal.
nak tanya macam mana aku boleh jumpa dia.
i will story my next entry.
:)

MyLittleNote :: entri tanpa gambaq, malas nak upload..hehe jyaa ne!
 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

11 comments:

  1. hani, akak da kat s.alam sekarang, keje. tak duduk perak lah.. hee~~

    ReplyDelete
  2. punye la panjang nak buat suspen nyaa,hhaa

    ReplyDelete
  3. mesti best kwn ngan dia tu..hehehe,,,nti jupe ct lak..haha

    ReplyDelete
  4. Jap..jap ..xklik lg jdi tak tahu sapa...

    ReplyDelete
  5. sabor jela bace entri kali ni... huh
    haahaa :P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...