Sunday, January 13, 2013

Minggu yang ERR..

assignment assignment assignment sampai aku nak muntah. projek projek projek sampai aku rasa nak terjun gaung. paling senang, terjun dari blok kolej aku ni. hehe! mock up model, design, develop-develop ni, buat aku pening je. sem 1 ni buat aku relax. konon koya nak relax lebih. suka sangat buat assignment tu last minit. esok nak submit. hari ni gelabah tahap gaban nak siapkan. *tolong jangan jadi macam aku. muehehe!* sampai kena bebel dengan Zaki. hahaha!

okey.
back to the topic.

hurm. ekceli aku tak tau nak taip apa ni. otak dan beku nak cerita-cerita ni. buat masa sekarang ni. aku lebih suka layan belogwaking dari belogtyping. stalk stalk. kalau rajin tinggalkan selipar jepun. kalau malas tinggalkan senyuman yang tak nampak. *ok, itu mengarut!*

hari ni. dan seterusnya dan seterusnya. aku nak bincang isu kapeling ni. well, budak remaja ni kebanyakan suka main kapel-kapel. aku pun tak tau apa motif diorang. kalau suka-suka lebih baik lupakan. membazir kredit, karen, jiwa dan tenaga. pftt~ *nasihat kepada diri sendiri* kalau tak nak suka-suka tu. lebih baik menbawanya kepada yang diredhai oleh Allah :D

oh! hari ni hari ahad.
SELAMAT PENGANTIN BARU!! hahaha! *mengarut lagi*

baru aku perasan entri ni agak mengarut. minta maaflah andai ada yang terasa. bukan niat dihati ingin mengutuk. memperkecil-kecilkan. merendah-rendahkan. sekadar memperingati diri termasuk kalian. pengisian entri ini amat kureng bukan. sebab tak ada idea nak menulis. almaklumlah~ idea aku semua dah dicelok masuk untuk assignment. *macam tak ada kena mengena je =.=' alahai~*

okey! thats it.
entri biasa sebagai kerinduan kalian terhadap beta. muahaha!

gambar berikut adalah play structure yang develop dari buah naga. model bersama anak buah kesayangan Hazem-kun :D *miss him so much :(* 

MyLittleNote :: sumpah kandungan entri tak ada kena mengena dengan tajuk. bhaha! jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

7 comments:

  1. hhahahahah...xde kena mengena pon

    ReplyDelete
  2. hehe. tak apa. janji blog berupadate. hehe

    ReplyDelete
  3. X per uols
    ZAman uni Mmg byk giler assignment yg Kena settle
    Gambatte ne

    ReplyDelete
  4. tu la pasal... tapi akk paham... kita sama tp x serupa... dah makin malas nak blogtyping... hehehe

    ReplyDelete
  5. siap jugak entri kan.. weeee~~

    anak sedare jadi kcik guna lampu doraemon ei.. =P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...