Tuesday, March 5, 2013

Kadang-kadang Ku Terfikir..

kadang-kadang saya terfikir jugak.

macam mana boleh terjebak dengan dunia blogger?

macam mana boleh jadi budak ID?

dan macam-macam.

tapi tak de lah nak tanya.

macam mana boleh jadi manusia. -.-

sah-sah lah kan jawapan tu dah tertulis dalam Al-Quran.

oh ye! cuti sem nak dah dekat. tak sabar rasa nak balik. kalau final project ni dah selesai. akan ku buat aktiviti kuak lentang. err... kruk kruk *garu kepala*

sabtu ni pulak ada event department. malaih pulak nak pergi. it's call ID Day berkonsepkan ALIVE. okey! kira osem lah jugak. sabtu minggu lepas, ada dinner aka prom la kononnyer. seriyesli, perkara itu semua pestime dalam hidup aku. yela, dulu aku budak sekolah agama.


kali ni, aku cuba mengelakkan menaip perkataan 'muahaha!', 'wakaka!' and so on. seriyesli, aku sendiri baca macam nampak tak matang. malu kot. *lari sorok bawah kerusi*

MyLittleNote:: till then, nak pergi kelas. tapi sempat pulak hapdet blog. choyy! 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

8 comments:

  1. sye pon pernah terpikir mcm mne blh jadi manusia? maksudnye roh kite dlm jasad mnusia tp sume tu dh tertulis di luh mahfuz... hehehe
    gelak "muahahaa" mmg rse malu bile bace balik... tp sye "miahahaa" kan saje... "ekekee" xP

    ReplyDelete
  2. Wakaka!

    Takde la tak matang, okey je utk remaja. :)

    ReplyDelete
  3. Hihi...akak pun tiba2 trfkir cmna mula2 start berblog hr tu...ish,lupa!

    ReplyDelete
  4. hahaha sama dgn la

    cuma saya buat blog ni utk mcm dairi saya supaya suatu hari nanti saya tidak terlupa

    ReplyDelete
  5. org muda mcm ankel nih... ok je gelak2 muahahahhahaha...

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. comel je gelak camtu.. mcm kiut.. =P

    dinner tuh.. pakai je apa yg da.. hee~~

    ReplyDelete
  7. wakakaka...akak ok je...



    blog dah mcam diari

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...