Wednesday, March 27, 2013

We're Look Same but We're Different

gadis ni bernama Rabiatul Afifah. rupanya memang macam Yoona SNSD. nak kata sebijik, i;m not sure sangat. ramai yang komen tak sama la. sama la. bagi saya tau lah betul ke tak.

Yoona mesia katanya.

gaya piece. \/

smile :)



okey la, nak tau mana satu Rabiatul Afifah? opkos la kan yang pakai hijab tu. hehe.
both of them memang cute.

kredit dari pesbuk fan beliau.
(malas nak bagi link -__-)

MyLittleNote :: nampak sangat aku takde kerja kan. nak story mory pasal diri sendiri bukan malaih, memang malaih nak upload gambaq na. kalau aku story takde gambar, ada pulak yang bebel. muehehe. jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

8 comments:

  1. betul, perempuan ni jadi instant famous sebab muka dia sebijik macam Yoona ni. Untung ler muka ala-ala korea.. XD

    ReplyDelete
  2. care dia senyum same... yg mesia tu pipi dia cam bulat skit... hehehee ^^

    ReplyDelete
  3. hehehe...untung la muka iras artis korea.

    ReplyDelete
  4. Dulu tgk xsama,skrg konpem sebijik! Femes malaysia kt korea jap huhuh

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  6. comey2..mcm agak sama la jugak huhuuu

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...