Thursday, June 6, 2013

Kisah Drama Korea...

assalamualaikum.
selamat sejahtera.
dan salam satu Malaysia.
err... kruk kruk *garuk kepala*

oh ye.
hari tu kata janji nak jumpa kat Selangor kan masa cuti sem. tapi nak dah habis cuti baru muncul. hahaha.

jeng jeng jeng *bunyi saspen*
maaflah. bukan kata malas tahap gaban nak hapdet. tapi sibuk dengan tontonan drama korea dekat ONE HD. hahaha. sepanjang cuti ni memang korea kauw kauw la. sampai satu rumah demam korea kejap. masa tu kakchik gila nak tengok Jewel in The Palace. masing masing sibuk nak cakap 'mamanyim'. aneh -,-

aku?
bukan sekadar tengok drama chenta chentun korea saja. drama kekeluargaan pun rembat sekali. sambil-sambil tu buat research sekali. amboiii. tak menahan gitu. *wink*

korea buat drama ni kan. banyak cerita dia buat. cerita pasal sukan. budak-budak sekolah. doktor. chef. polis. tarian. lakonan. nyanyian. syarikat kosmetik. fesyen. politik pun ada. tapi yang paling utama yang diorang masukkan, opkos la kisah chenta chentun depa. bukan itu saja. aku pun buat research pasal benda penting dalam study aku. opkos la design rumah dia. hahaha. yang tak menahan, handphone yang diorang guna. bukan kemain. GALAXY NOTE II. GALAXY SIII. belum lagi jumpa. GALAXY S4. pfftt...

oh ye.
apa lah yang aku bebel ea. dah lama kot tak bebel dekat sini. tak pa naa. jumpa di Perak pulak ye.

Seman anak Pak Lebai.
Good Bye!

MyLittleNote:: hapdet dekat phone punya pasal, entri jadi bercelaru -,-' jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

6 comments:

  1. tipikal drama korea, gadis miskin jth cinta dgn laki kaya wuuuuu

    ReplyDelete
  2. hahaha ! dh lme x tgk drama korea... skrg , lyn RM jee.. hihihi

    ReplyDelete
  3. minat korea eh??
    saya xda pun cerita2 korea..
    kalau ada tengok part awal dengan akhir ja..hehe

    ReplyDelete
  4. dah lama x tngok crita korea..bila nk terbuka ati nih...kihkihkih...

    ReplyDelete
  5. Dah jarang tgok korea... la ni layan jepung plak.. hihihi

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...