Sunday, July 7, 2013

Berpagian dengan SketchUp.

bismillahirrahmanirrahim.
assalamualaikum dan salam sejahtera.

apa yang aku merepek pepagi buta ni?
pepagi buta ya, kerna saya menaip ini jam 01:38.
tujuannya sebab saja nak munculkan diri dilaman belog kesayangan. nampak sangat jarang update, lepaih tu suka sangat belogwalking kong kan?

setakat ini, aku sedang belajar menchentai membuat sketch up dari dodol. ya! itu nama doodle. dulu, lepas es pi em nak tunggu result keluar, punya beriya-iya aku belajar untuk mendalami dunia doodle. (sampai sekarang tak pro lagi. hampeh =,=')

ok never mind. 
apa kata aku buat benda baru?
dari buka photoshop and then kena marah lecture sebab tak buka sketchup. better aku belajar buat doodle guna sketchup. haha! (jadi ke doodle tu? tak pasal-pasal jadi 3D) lama-lama mahir la tu guna sketchup. *chesss ^^V



MyLittleNote :: practice make perfect ;) jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. yezaa ! practice make perfect.
    guoodluck dear. hihii

    psst, yg hitam tu orang ke. hihihiii

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...