Wednesday, July 24, 2013

Sebarkan Semangat Ramadhan

ehem. ehem. pabila kerja bertimbun-timbun hendak dikerjakan, apatah lagi esok final crit before submission. tapi aku relax je tak buat drawing. ini GILA! jangan sampai lecture esok mengamuk sudah. (apa punya student. adik-adik, jangan tiru perangai macam hakak ni ye)

yela, daripada menghadap perspective yang cuba aku buat tu jadi muka orang, better aku hadap lappy jap. online untuk mengurangkan stress yang bermaharaja lela. ye dak?

bila on pesbuk je, ada lah seorang sahabat ni upload pic dia bersama Fafau dengan AG. eheh? untungla. bila di skodeng-skodeng lagi. oho~~ rupanya HotFM datang kampung halaman ku. hurm.. araso araso. HotFM kan sekarang ni buat aktiviti dengan coca cola sempena bulan Ramadhan ni. tak sangka pulak kampung aku ni jadi sasaran. kampung terchenta gitu. *wink*


ahak! 
tengok pic ni pun aku dah rindu banget dengan kampung halaman ku. kat kawasan dewan ni la aku pernah training bola jaring dengan sahabat-sahabat sekolah. padang sebelah pulak, training bola tampar. miss that moments so much. :') dewan ni juga dah macam-macam aktiviti yang pernah aku buat sepanjang hidup aku, dari kecik sampai ke besau. (eheh! tercerita pasal diri sendiri la pulak)


actually, aku bukan join pun menda alah ni. macam mana nak join kalau aku duk terperuk kat kolej ni sambil buat assignment? haha.

pic semua aku curi dari pesbuk fanpage HotFM :)

nak bangga?
boleh lah sikit. tapi... hurm, dah ramai sangat retis datang kampung terchenta ni. seperti Neelofa? jeng jeng jeng. :p

MyLittleNote :: countdown back home and submission ID. pfft~~ semoga Allah permudahkan. :) jya ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. nak exam ei.. kg salu jadi lokasi penggambaran kan.. kan..kan

    ReplyDelete
  2. untungla mek klate neelopa dtg kmpg dia... ehehe

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...