Sunday, July 21, 2013

Tak tahu nak buat title apa -,-

ok.
nak bagitau selamat berpuasa je. saya punya busy dengan pelbagai projek yang nak kena siapkan sebelum balik raya. RUSH! RUSH! RUSH! semua kena RUSH! tapi sempat juga duduk hadap lappy jap online sebentar. siap men-hapdet gitu.

oh!
nak bagitau juga. yang pasti. cuti raya kali ni memang sangat sedih. lagi sedih dari tahun lepas punya. tahun lepas punya walaupun raya dalam status pekerja, tapi dapat la juga beraya dengan girang dan gumbiranya. lepas je raya tu, (yang tak berapa raya la sangat) RUSH! lagi dengan final project. arkhh! 

terjun gaung. eheh?

ok, tak jadi nak terjung gaung. kalau dah sampai final project, bermakna nak dah dekat cuti sem. yahooo!! 

menari.

Ya Allah, mudah mudahan sem kali ini berjalan dengan lancar. selancar-lancarnya tanpa minyak pelincir. nak balik kampung woo.

tiba-tiba. =.=

juga dijauhkan dari repeat subject. amin.

puhh kiri kanan. (lagi mengarut =.=)

saje nak bagi pic chomey! :p [not mine CREDIT]
MyLittleNote :: pestime puasa berjauhan dari family. oh no ... 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

5 comments:

  1. harap dpt buat yg terbaik ye

    ReplyDelete
  2. akak nak ketawakan boleh? pestime jauh dgn family time puasa...
    oklah, kesiaan. takpe, lama2 biasalah tu ya.

    ReplyDelete
  3. x per bz sket
    nnt dah cuti sem blh holiday mana2
    ganbatte

    ReplyDelete
  4. alaa kesiannya dia. tak pe, tahun depan ada lagi raya kan. hehehee. insyaallah. :)

    rush jgn x rush na. kang x beraya langsung plak. hihii

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...