Friday, September 30, 2016

Blog dah macam Belacan

bismillahirrahmanirrahim

aku nak kata blog under construction. tapi difikirkan kembali dah ghupe belacan. tak up to date la blog Hanamiko Sakura ni. asyik tu tu je. kata designer! (ayat kutuk diri sendiri)

blog pun makin lama makin baru sistem dia. dulu aku guna email yahoo sekarang email yahoo aku kena tendang. aku terpaksa wujudkan email baru atas akaun blog comel ini. nak buang ya sayang gitu lorh. buang akaun blog ni even blog boleh pindah milik ke akaun email yang lain. so, sekarang ni aku nak kata yang aku tak faham dengan sistem baru. tu la siapa suruh kau biarkan blog ni dihurung semut. jadi makanya bila aku akan buang segala akaun blog ini, jadi aku akan terbuang sekali blog-blog yang aku dah follow sebelum ini. deii, aku sendiri tak faham nak explain macam mana. minta yang pakar muncul untuk hempuk kepala aku di ruangan komen yang disediakan please. 

dan sekarang ni aku nak follow blog orang lain kena pakai akaun email. bukan akaun blog. akaun email guna google circle pulak tu. padiaa?!


ini sebelum ni aku follow blog orang akan terpampar gambar pic profile dan nama profile yang comel ni. tak pun kalau aku komen dekat blog orang lain. ini adalah profile saya dimana terpampang segala list blog yang saya follow. kalau saya buang akaun ini, blog saya tak hilang. akaun ini yang hilang *meroyan jap*


ini hah akaun google circle plus.

MyLittleNote:: kesimpulannya aku tetap tak faham. malas nak naikkan kes ni kemahkamah kehidupan. hahaha! jya mata. sebenarnya nak design blog baru tu yang buat tajuk entri macam kuno. lepas tu macam sayang je nak ubah design baru. haha 


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

6 comments:

  1. akak pun tgh pening..tak paham nape bloglist akak sume hilang! Tau la dah lama tak bw... :D

    ReplyDelete
  2. hahaa, tu la kan. rasa nak berasap je. lagi-lagi bila kita nak follow blog orang. bukan kita follow as blog. follow as gooogle account

    ReplyDelete
  3. Ni bila lagi nk update ni?? Update pasal graduation ker, bestfriend ke kahwin ke... Eh#

    ReplyDelete
  4. nasib tak baik
    btw, lama tak nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak suka dengan system sekarang. haha

      ya, kini saya kembali XD

      Delete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...