Tuesday, January 3, 2017

Almost 7 Year

bismillahirrahmanirrahim

pejam celik dah hampir 7 tahun aku berblogging. dah sama usia dengan Hazem-chan. sepatutnya 8 tahun dah. tapi masa tu aku buang masa setahun biarkan blog. dulu acah buat blog pastu tinggai. pastu sambung balik. hahahaha

lama dah tu 7 tahun. dari zaman SPM sampailah sekarang. sekarang pun muncul macam tak muncul. sampai orang pun tak kenal blog tu apa. lol. kawan-kawan blogger dulu. bila dikenang balik kenal masa belum ada anak lagi. tengok-tengok dah ada anak 2 orang. tengok-tengok anak dah bersekolah. tengok-tengok aku dah kerja. #Eh

hai kawan-kawan semua. saya rindu. rindu saya tak waktu saya tak matang sehinggalah saya matang (kot lah) muehehe. alright. azam saya untuk blog ini sama seperti dulu. akan rajin update blog. dan sebenarnya banyak cerita dan drama dalam draft. tu pun tak settle lagi.

dan tahun 2017 ini saya masih single.
kohkohkoh.

dan bertahun-tahun punya azam.
belum jejak kaki ke Jepun.
huarkhh T.T

dan semoga insan bergelar Hanamiko Sakura sejak tingkatan 3 ini akan menjadi lebih matang serta mantap dari segi muwasafat tarbiyyah.

MyLittleNote: takda gambar hiasan. luahan semata-mata. Jya Mata! 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

8 comments:

  1. muwasiffat tarbiyyah uyoo

    Aamiin, susah jugak nak capai tapi tak mustahil. insyaAllah ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg susah itu yang kena lagi usaha. hahaha

      Delete
  2. Welcome back setelah sekian lama!

    ReplyDelete
  3. eh dah lama lah kita kawan kt blog kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak, sejak kak diploma sampai la akak nak dah kahwin. eh memandai je. hahahaha

      Delete
  4. sama impian kita..semoga satu hari akan dapat jejak kaki di Jepun. Gambatte ne!

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...