Tuesday, March 28, 2017

Its called Baby Addicted!

bismillahirrahmanirrahim

my first try update blog guna phone. just wondering how could you insert the emoji inside the entry πŸ˜… yaa, mesti lah you all update guna phone kan. I je yang masih kuno. masih lagi update guna apps blogspot yang macam emmm. susah pulak tu nak insert gambaq. gitu.

-------------------------------------------------

sebenarnya takda benda sangat yang nak dicerita atau dikongsi. lately memang aku suka sangat tengok gelagat baby comel. lagi-lagi tengok Yusuf Iskandar. siapa kenal? comel sangat 😭 Yusuf Iskandar anak kepada pasangan blogger terkenal waktu ketika dahulu Hanis Zalikha dan Hairul. Azreen. 

Selain itu aku suka stalk anak Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal. nama dia Ajda. comel sangat. matanya kuyu ikut mata umi abi dia. sebab mata Dr FL dgn Dr AF lebih kurang je. haha. lepas tu Ajda ada dimple. cute overload! 

anak Marian Rivera dan Dingdong Dantes pun comel. baby Zia (nama dia panjang, jadi bagi nama pendek ja πŸ˜…πŸ˜‚) kecik-kecik hidung dah mancung ikut hidung mama dia. ada dimple macam mama dia jugak πŸ˜… oh ya, Marian ni pelakon Philiphine.

lepas tu suka tengok Sayuri chan. mama dia mix chinese malay. papa dia japanese. Sayuri omeyyyy pipi bolat. (boleh stalk instagram dia @littlesayuri__)

okay lah. itu je pun nak cerita. hahaha. comel sangat sampai rasa nak anak sendiri. padahal belum kahwin dan jangan fikir bukan-bukan. rindu nak cium bau baby ahli syurga ni. omeyyyy. hahahaha


[kredit to google]

MyLittleNote:: dan sangat mengharapkan ada anak buah baru. jyaa mata! 😊

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

9 comments:

  1. Baru lepas stalk ig little sayuri tu. πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan dia. baby mix! lagi banyak mix dari si coco tu . hahahahaha

      Delete
  2. Yup, baby ni sangatlah comell. Psstt, saya inshaAllah akan dapat anak buah baru hujung tahun ni. Hehe, saja nak bagi jeles. :P

    ReplyDelete
  3. selalu tengok yusuf kat insta. comel2 video dia. hehehe

    ReplyDelete
  4. aaaaa Yusuf memang tersangatlah comel! hahaha selain dari tu suka juga dengan anak tomok sebab dia punya English power.

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...