Thursday, August 16, 2012

Bila mood benar-benar ke tasik...

hajat di hati nak buat kad raya doodle untuk blogger bertuah. malangnya sifat M timbul dan kepura-puraan kesibukan melanda. mendoodle, menembak, dan hapdet blog. benar-benar terbang dibawa bayu angin laut. dan tak akan pulang kembali ke pelabuhan klang. uhuk. batuk sebentar.

tapi, daku hanya mampu ber-blogwalking sambil mengomen mengarut yang pelik-pelik. minta maaf ye. -_-' bagi aku tahun ni macam tak ada semangat nak berhari raya pulak. (dah pulak..-_-') tapi yang pasti semangat aku berkobar-kobar nak berhari raya di kampung. yeppi!! harap-harap padi belum dituai. ehem bolehlah bercengkerama dengan bayu angin sawah di tengah-tengah bendang. eh!

walauapa pun. sempena aidilfitri akan menjelma tak lama lagi ni. dengan ini beta mengistiharkan ESOK RAYA!!. wahaha. koya berangan nak jadi tukang cakap dekat tv tuuuu. -_-' ehem. sebenarnya, daku ingin memohon kemaafan dari semua pihak. tak kira dari peminat-peminat atau media massa atau media elektronik. eh! berangan lagi nak jadi retis. :P

eh eh eh! raya tahun ni aku rasa lain macam lah. *dengan tiba-tiba jadi semangat* sebab kehadiran teman-teman baru. korang lettew. hahaha! eh, syok sendiri pulak. terima kasih sudi jadi kawan saya. friends till jannah nak? :D okeylah. yang ni betul-betul aku nak bagi ucapan. macam ucapan perdana menteri. wahaha!

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maafkan saya andai saya ada terkasar tulisan, bahasa, komen-komen mengarut, terkores hati, dan macam-macam kesalahan yang dikira kesalahan yang saya tak perasaan. Saya minta maaf dari hujung tudung sampai hujung stokin. Sumimsasen. Nanti Raya jemput datang rumah eh. ;)

daku malas nak buat wallpaper sendiri, jadi daku curi di laman gugel.
(tengok tu dah minta maaf buat jahat lagi xD)
[credit to google]
MyLittleNote :: till then, jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

31 comments:

  1. hahaha selamat hari raye whaia sahabat blogger ku hehe. ehh jap jap plus comel :D
    hah. nanti df dtg rumah jgn terkejut # mcm yeye jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga!! datng la.. hehe

      Delete
  2. err..kalo lelaki camne pulak? takde tudung dgn stokin. kehkehkeh..

    ajak dtg rumah kenala bg address sekali dik ^__^

    slmt hari raya!
    akak pun mintak maaf gak ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, itu untuk diri saya lah kak, tak nak buat dari hujung rambut sampai hujung kaki.. aurat2x.. hehe

      a'a la, nak ajak dtg beraya lupa nak bagi address.. ngee

      slamat hari raya juga!
      pluputanku dingapuro seng akeh2 kak :D

      Delete
  3. selamat hari raya akak, jangan lupa duit raya untuk saya :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. slamat hari raya juga!
      eh eh, minta duit raya pulak.. meh la dtg rumah kalau nak :P hehe

      Delete
  4. mcm mana nak dtg umah ni xtaw alamat.. keh2

    selamay ari raya jugak.. mintak maaf tersalah komen ke pe ei

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, lupa la pulak..

      selamat hari raya juga! ;) dan saya maafkan :) ngee~

      Delete
  5. M sentiasa menguasai manusia kan? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! memang tak dapat nak diubah dengan R

      Delete
  6. weehee

    slamat menyambut lebaran!!

    *ku senandungkan lagu untuk mu yang jauh di mata
    daku kirimkan di angin bayu*

    err. ternyanyi lagu raya lerr pulaksss XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak syakey yang cumil2x xD ahaks!

      tak pe, sedap kak syakey nyanyi.. hehe

      Delete
  7. SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    nak datang uma boleh?hehee


    ReplyDelete
  8. selamat hari rayaaaa!!! hihihi mane doodle rayaaa? :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga! err, malas nak buat la.. ahaks ;)

      Delete
  9. dolan-dolan ....

    salam lebaran wak...
    jaluk ngapuro sing akeh-akeh.....

    kehkehkehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam lebaran juga wak jonni..
      njaluk ngapuro juga andai banyak buat loyar buruk dekat wak.. hehe

      nk buat pantun jowo isik kelalen.. hehe

      Delete
  10. loh.. apsal x design kad sendiri.. baru nak curik.. ekeke.. papepon.. selamat hari raya jugak buat kawan baru.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. busylah inche doctor... hehe, nak curi..curilah.. hahaha! selamat hari raya juga! ;)

      Delete
  11. chumil je biasa mood ke laut kali ni mood ke tasik.. salam aidilfitri dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, jangan terkejut kalau tiba2 mood ke air terjun err.. xD salam aidilfitri juga buat kak hanis and family :)

      Delete
  12. lama zaza xsinggah..selamat hr ry hanamiko..lambat wish =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, xpe.. janji jangan lupa singgah ek.. hehe

      selamat hari raya juga zaza :)

      Delete
  13. selamat hari raya maaf zahir batin hanamiko.. :)
    http://amydanyann.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir dan batin juga buat sutera kasih :)

      terima kasih datang sini :)

      Delete
  14. nak datang raya kat uma boleh ke?erkk

    ReplyDelete
  15. Salam Hani-chan..

    lame gile akak xjenguk sni, sori tau..
    jom dtg raye umah akak, ngehehehe.. XD

    btw, slamat ari raye dear..
    maafkn akak kalo ade salah silap tau.. XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak nisa..

      hehe, xpe.. janji jangan kak nisa dah xjenguk sini sudah..
      jom! nak dtg ni.. hehe

      selamat hari raya juga..
      dari jauh ku pohon maaf :)

      Delete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...