Monday, August 6, 2012

Short Story...

Bismillahirrahmanirrahim.

cepat kan. cepat kan. cepat kan. tiba-tiba dah pertengahan bulan ramadhan. solat witir dah mula baca doa qunut. aku seakan-akan tidak percaya sekarang ni bulan ramadhan. sedih dan takut bila kita tidak akan lagi berjumpa kembali dengan ramadhan akan datang nanti. sobs.

by the way, tahun ni aku semangat nak buat kad raya. made by myself. adalah nanti blogger bertuah yang terima kad raya special aku tu. (insyaAllah kalau sempat sebab aku ni kerjanya pura-pura busy >_<)

persiapan raya? urm, tak tahu lah. sibuk masak bubur lambuk kot. tahun ni bapa kata nak pencen buat bubur lambuk. tapi, permintaan orang-orang kampung. bapa masih teruskan aktiviti memasak bubur lambuk tu pada ramadhan kali ni. orang-orang kata bubur lambuk yang bapa masak kalah bubur lambuk Kampung Baru XD alhamdulillah. nak resepi? insyaAllah. I will update next entry ;)

doodle baru. fakta :: doodle aku sentiasa berubah. sedang mencari identiti lukisan XD

MyLittleNote :: blurr jap layan lagu blue by big bang XD

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

26 comments:

  1. teringinnya nak rasa bubur lambuk bikinan bapa adik tu. takmo resepi..kalau buat pun mesti tak sama mcm yg pakar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kak ujie nak rasa dan teringin nak rasa.. datang lah sini.. saya tak mampu nak hantar sampai kajang.. hihi

      Delete
  2. cepat kan... cepat kan... memang cepat dik... akk pun tak sabar nak balik puasa kat kampung... tapi sedih gak sebab ramadan dah nak habis... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. perasaan dikala ini bercampur baur.. happy + sadly..

      Delete
  3. good luck bersiap siap tu!ekekekek
    dan selamat berpuasa! :D

    ReplyDelete
  4. Resepi resepii! Haha! Kannn! Cepat sangat rasanya ramadhan kali ni berlalu :/

    Eh, nak join blur jugak sebb dengar lagu Blue :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak resepi? boleh je :) kan, ramadhan kali ni cepat je berlalu

      Delete
  5. cedapnya makan bubur lambuk.. nak sikittt.. jual ke pe ei??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. tak jual lah kak.. kasi free punya xD

      Delete
  6. nak nak ... :D

    semoga ramadhan kali ni lebih bynk berkah.. =) Aamiin

    ReplyDelete
  7. Ohh ni anak tokey bubur lambuk la ni ea :D

    Cepat la update resepi..leh try nt :)

    Nak jugakk kad raya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak tokey? hahahh tak adalah.. tak jual lah.. ngee

      resepi dah di update ;)

      alaa~ tak sempat nak buat kad raya.. :(

      Delete
  8. nak jugak . haha . comel dodolll ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmmm.. nak apa ye.. hehe, thanks ;) dodol tak seberapa je

      Delete
  9. skrg dah 10hari terakhir lg laaa cepat sangat haa.

    tringin nak buat mcm dulu2 balik ucapan pakai kad raya. tp macam tak sempat je nak pos ke kawan2 T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a.. cepat kan.. TT^TT

      kalau dah busy semua tak sempat.. sobs

      Delete
  10. wahhh :D haha kad raye :P nak nak :P #ngade jap =="


    ::busy selalu je ni huuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. hahaha

      nampak sangat busy ni.. huhu

      Delete
  11. untung laa pndai mendoodle :)

    ReplyDelete
  12. insyaAllah jumpa lagi ramadhan tahun hadapan :)))

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...