Saturday, September 29, 2012

Kes Betul-betul Malas nak Update

Bismillahirrahmanirrahim..

Dengan ini, beta mengistiharkan yang beta malas nak meng-update blog. Meng-update entri baru dan berkaitan dengannya. Kecuali menerjah menjenguk mengacau blog-blog istimewa yang terpilih. Yang ada tertinggal komen 2 atau 3 kali tu maknanya beta tengah sengal. Blogwalking guna phone.

Orite. Kali ni tak ada 'mylittlenote'. Sebab update simple-simple je la.. Uhuk. Jyaa ne!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

16 comments:

  1. eyh... ni doodle nak hantar pertandingan integriti la... tapi ni je ke ?? mesej ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje nak letak... ngeh3.. :P

      yang lain nanti dulu, malas nak buat...

      mesej apa kah itu lor?

      Delete
  2. Wahhh bw guna phone tu ;P
    Sakura ni lelaki ke perempuan desuka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. maklumlah.. nak canggih sikit ;p

      cer teka.. lelaki ke perempuan.. hehe

      Delete
  3. Now season org malaih nk update belog kot
    Nangessss 。・°°・(>_<)・°°・。

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaa!! mari kita nagess sama-sama... TT^TT

      Delete
  4. buat sendiri eh? berbakat sungguh adik ni!

    ReplyDelete
  5. sama la penyakit kita...wuhuhuhu. akak ke lukis tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyakit malas.. begitu la.. hehe

      yup! saya yang lukis :)

      Delete
  6. hahaha :D. laaa. patik amat terasa sedihh :P huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! kenapa tuan hamba berduka cita? hehehe

      Delete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...