Tuesday, November 22, 2011

Archery

memandangkan sekarang ni tengah hot pasal sukan sea 2011 Indonesia, ana pula sibuk2 nak cerita tentang sukan kesayangan ana.. Archery.. 

hehe,, bergaya sungguh ana pegang bow.. diapit dengan junior2 form 4 dan rakan sepejuangan..

peserta lelaki..

peserta perempuan..

cuba teka ana dimana.. hehe..

gaya seorang pemanah negara.. hehe..(insya-Allah, nak juga jadi pemanah negara)

pic tak nampak muka, nampak tiang je..(buat mood marah pada tukang tangkap gambar)

syukur alhamdulillah.. memang tak disangka2.. ana menang bronze medal.. lagi pun belum cukup setahun ana main archery ni, dan lagi satu, kelab memanah dekat sekolah ana pun baru ditubuhkan.. memang tak disangka2.. memang gelabah waktu tu sampai terlupa nak ambil sijil, semua orang gelak.. malu ana! tu pun rasa macam tak percaya.. 

oh, lupa pula.. gambar2 di atas gambar masa archery tournament peringkat MSSD.. ^_^




Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

4 comments:

  1. taniah.. macam best je.. ajar boleh tak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh hebat2 !! bagus la kalau ada cita-cita macam tu.. usaha all out and semoga dpt menjadi atlet pemanah negara suati hari nanti ea dik.. ;)

    kat mana ni ea ?? rsa macam kenal tempat tu..

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...