Saturday, November 12, 2011

The best club

berkat 11.11.11 agaknya.. ke berkat last year ana study dekat SAMNI?? hehe.. alhamdulillah.. semua kelab yang ana join dikategorikan sebagai kelab yang terbaik.. 

kelab permainan terbaik : kelab memanah..

kelab persatuan terbaik : kelab kemahiran hidup bersepadu..

*pertandingan pakaian seragam unit beruniform-tempat pertama : pergerakkan puteri islam malaysia..

alhamdulillah.. tahun ni memang dapat banyak sijil.. sijil yang tidak disangka2kan.. sijih pingat gangsa jauhari nilam.. hahaha(rahsia : sebenarnya tak hantar pun buku nilam.. tapi secara jujurnya.. memang banyak dah buku yang ana baca.. macam mana cikgu boleh tahu ek??)

dapat banyak hadiah.. acara yang ana masuk pun banyak yang berkaitan dengan seni.. well, ana kan tangan berseni..(tolonglah jangan bongkak!! \_/ )alamak! ampunnn... astazfirullah al azim..

+okey lah.. nak tengok masterchef..
+rindunya nak main archery...



Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. Ada kelab memanah ekkk syokkkk
    dulu ai masuk traffic yg tu aktif sbb jd ketua ngeee
    Rindu zmn sekolah

    ReplyDelete
  2. Wah bgsnya Hanisah ni... Ttg soalan tu nnti akak try buat entry k...

    ReplyDelete
  3. bataknya.. dapat banyak sijil.. =P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...