Thursday, November 24, 2011

Demam Matsumoto Jun



<3 alangkah seronoknya kalau ana dapat jumpa matsumoto jun.. tapi ana lebih suka dia jadi sawada shin.. comel2 =) alamak! dah terlebih berangan dah ni.. hik hik hik


PERSOALAN

betul ke sawada shin ni suka cikgu dia.. yankumi a.k.a yamaguchi-sensai / yamaguchi kumiko..
episod last dalam Gokusen.. 

tetsu-san = ojou is in love with you, but i will not give her up
shinohara-san = alright, i wouldn't have it any other way.
detective 2 = what? are you two going for her? does that mean that the three of us are rivals?
sawada shin = sorry, but make that four of us

ahhhhh!!!
bila tengok gokusen special,, ana tertunggu2 bila sawada menyatakan sukanya pada yankumi.. huhu.. rupa2nya tak ada.. =( urm, kalau mereka berempat lawan siapa dapat pikat yankumi.. dah semestinya shinohara-san yang dapat sebab yankumi pun suka dekat shinohara-san.. HAHAHA

sudah2 lah tu berangan Hanisah-chan.. wuah.. wuah..(bila masa pulak ana jadi minah jepun~ apa salahnya =)
gomenasai, watasziwa wa kokkode arimasu..
sorry, i've got to stop now..
mata oaishimaso!
until we meet again!
sayonara!!


fuyoo.. cakap bahasa jepun.. haha


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. fiwit ada pakwe dah skrg... kakkoi eh silap ikemen gitu hehe...

    ReplyDelete
  2. naseb baik x dok kat nihon...if not leh tgk matsumoto setiap khamis kat variety show yg arashi buat ngeee

    ReplyDelete
  3. matsumoto jun *sambil angkat kening sebelah* :P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...