Sunday, October 23, 2011

Jumpa artis??

tak kemana ana ni.. duk rumah je.. tu pun dapat jumpa artis a.k.a Dato'.. tak payah pergi jauh2 dekat KL ke, Shah Alam ke.. kat sini pun dah jumpa..



time tu mereka tengah shooting di tempat kelahiran ana.. Kampung Bukit Kapar yang fofular gitu.. masa ana nak pergi rumah sahabat ana untuk study group.. sesaje je ana menjeling melihat siapa pelakonnya.. tup.. Dato' Jalaluddin Hassan.. tengah tersengeh2 dekat kedai bakso.. baliknya.. sekali lagi ana menyinggah dekat kedai runcit.. buat2 nak beli benda..(sebenarnya tak tau nak beli apa) keluar kedai 'ter'jumpa pulak dengan Dato' Rahim Razali.. dia tu nak melintas jalan menuju ke kereta.. dengan sakai dan kerek.. ana pun buat2 tak kenal dia.. abis tu nak buat apa?? lakonkan watak budak batak nampak artis?? ceh! kalau lakonan ana menjadi, tak pasal2 ana terjun ke bidang lakonan.. tak ke naya!(jangan perasan lah!)

he he he.. tak nak celoteh panjang.. anyway, ana bukan batak sangat jumpa artis pun.. dah malas rasanya.. ana bukan jakon okey.. mereka pun manusia biasa.. tak ada yang istimewanya.. sama je.. cuma hati je lain2..
lain lah dapat jumpa kumpulan Beast.. =) tengok, dah gila korea pulak minah ni..

*entry kali ni tak ada pantun ek.. malas nak fikir lah.. =)




Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. kerek gila kamu ni..
    jangan marah..

    ReplyDelete
  2. Alamak x nmpk words la
    Pics jer nampak Cian khen
    On9 ngan phone Selalu gini

    ReplyDelete
  3. hee.. thanks dear singgah blog...

    btw, selalu jugak jumpa artis.. ada yang baik, ada yang sombong.. special nya mereka sebab mereka orang kenal.. kita pulak tak.. hihi....

    nak jugak jumpa Dato' Rahim Razali tu. Suka lakonan dia.. =0

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...