Saturday, October 8, 2011

MyLovelyFriends, MyAward


mereka kawan2 ana yang ana sayang.. mereka kelakar, mereka loya buruk, mereka rajin, mereka happy, dan macam2 lagi sifat mereka sebagai seorang sahabat.. macam2 kerenah..

  • Cik Tiqa - penolong ketua kelas kami.. yang baik dan nakal..
  • Cik Aida - pengawas sekolah.. yang hitam manis berlesung pipit..
  • Cik 'Nisa - our head girl(penolong ketua umum) in SAM Nurul Iman.. yang rajin dan tegas..
  • Cik Eka - pembimbing rakan sebaya.. yang anggun lagi tinggi lampai..
  • Cik Nad - pengawas sekolah.. yang cepat perasan..(sorry.. hehe)
  • Cik Kai - pengawas sekolah.. yang tinggi lagi kurus..
  • Cik Ejad - pengawas sekolah.. yang friendly dan rajin speaking english and arabic language..
  • Cik Chak - pengawas sekolah.. yang mudah tersenyum2..
  • Cik ana - pengawas pusat sumber sekolah.. yang degil bin degul(hehehe.. ngaku pun)
  • Cik Zue - penolong ketua kebersihan.. yang kretif dalam seni khat..
  • Cik Ema - bendahari.. yang suka buat muka tembok..(hehe..)
  • Cik I-nor - yang cepat ramah dan mesra..
  • Cik Syira - yang pendiam lagi menawan..
  • Cik Dilla - yang heboh bercermin mata..(maaf..^0^)
  • Cik Anis - yang genius dan mudah tersengeh..
  • Cik Syeda - yang pakai brace dan mudah tertawa..
  • Cik Mira - yang becok dan bising..(hehe..)
  • Cik Mai - yang kretif dalam seni melukis komik..
  • Cik Ruz - yang suka ambil berat..
  • Cik Nia - yang mudah dibuli oleh kawan2nya..(kesian..)
  • Cik Sal - yang suka bersandiwara dan pandai berpura2..
mereka sahabat ana.. pelajar lelaki tak mau tunjuk lah.. mereka tu tak matured.. poyo.. gedik.. menyampah.. hehe.. kepada sahabat ana yang ana sebut,, jangan marah tau kalau ana komen bukan2.. dah macam tu sifat korang yang menyerlah dekat depan ana.. hehe
and the special friend is Cik Seha



ana baru dapat award dari Kak Hanis .. cool lah.. thank you!, arigatou!, sukran!, kamsahamida!..
teruja betul ana ni.. maklumlah.. first time dapat award.. terima kasih sekali lagi sebab senaraikan nama ana..  ^0^ hohoho

"anak monyet makan pengat,
anak gajah makan buah zaitun,
sebab ana dah teruja sangat,
lupa pulak nak tulis pantun."


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

4 comments:

  1. hikhik yg lelaki seusia uols mmg x matured lepas masuk Uni nnt leh jadik geng gituew

    ReplyDelete
  2. rasanya zaman sekolah dulu plg best kot.. especially sekolah menengah.. sbb dok hostel tiap2 ari ngadap muka yg sma je selama 5 tahun.. byk sgt kenangan.. sekarang masing2 dh berterabur ikut haluan masing2.. sesekali dpt jumpa tu riuh rendah mcm kt pasar malam !

    opss dah terkomen pjg berjela pulak.. haha

    psstt.. minat jugak korea.. tp xde la mcm gila2 minat tu.. :) insyaAllah next year kl ada rezeki lebh mmg plan nk melancong ke korea !! jom3~

    ReplyDelete
  3. my pleasure hehe... sweetnya gambar dgn bestfwenss... i likee...

    ReplyDelete
  4. sje je suke2.. sume org dok men`doodle kan.. i pn nk jgak.. hehehh

    xde la smpai nk buat novel.. hihi

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...