Saturday, October 15, 2011

take my heart

bayangkan anda dilamar oleh orang luar.. maksud ana, anda dilamar oleh orang yang bukan bangsa kita.. contohnya orang korea ke.. haha.. mesti romantik..(alamak, dah masuk gear berang lah!)

semalam ana tertengok youtube pasal Sophia Ridza.. maybe anda semua ada yang atau tak kenal atau buat2 tak kenal atau buat2 kenal..(hey, berapa banyak 'atau' daa..) kalau yang tak kenal tu KLIK SINI.. malas nak terangkan lebih lanjut tentang dia.. maaf!

okey, ana akan terangkan serba sedikit.. sophia ni study kat koren.. then, dia pun masuk satu rancangan Chit Chat with Beautiful Ladies.. saluran KBS World.. ana pun pernah belek2 cerita ni kat tv.. ai, maklumlah ana ni pun minat korea.. tapi sekejap je ana tengok.. agak lawak lah sebab minah salleh cakap korea.. hehe.. tu belum lagi dengar dia orang cakap bahasa melayu.. ingat tak dalam pidato antarabangsa.. memang best dengar slang dia orang.. eh, dah melencong pulak ana ni..

pasal sophia ni, dia dilamar oleh mamat korea.. tak boleh blah.. dah lah muka mamat korea tu macam kim bum.. jealous eden.. mula2 tu mamat tu berjalan kearah gadis2 jelitawan dalam rancangan tu sambil membawa sejambak bunga ros putih.. jalan dengan perlahan2.. terus menuju ke sophia.. sophia lagi terkejut sampai terlompat dari tempat duduknya.. hahaha.. ana pun dah masuk mood korea.. malu2.. senyum2 ana depan laptop.. nasib baik tak ada orang perasan.. tak pasal2 ana dicop 'minah sewel' haha... okey.. sambung cerita,, akhirnya sophia terima lamaran untuk jadi gf mamat korea tu.. then, dia orang pergi first date.. hahaha.. nak tau cerita lain SILA TEKAN SINI lagi pun benda ni dah lama.. ana je yang ketinggalan zaman.. hehe..

waktu dilamar.. sweet..^_^

"manis ku katakan madu,
sendu ku katakan hempedu,
begitulah cintaku padamu."

ada ke pantun 3 kerat??
hantam saja..
tajuk dah jiwang, pantun pun jiwang..haha




Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. tatau pun pasal ni.. sweetnya... romantik gitu...

    ReplyDelete
  2. i skrg ni ngah kemaruk layan drama A thousand kisses smpai terbawak2 time tido.. hahaha :D

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...