Monday, January 2, 2012

~Bosan, Geram, Menyampah~


maybe sekarang ni aku sedang berhadapan dengan budak yang tak paham bahasa...
ish.... menyampahnya...
aku memang tak suka ada budak lelaki yang sibuk2 dan gatal nak tahu tentang hidup aku...
kalau budak lelaki yang aku tak kenal tak pe lah...
ni budak yang aku kenal...
dah lah tak paham bahasa...
arkhhhhh!

sekarang ni pun aku nak update blog pun rasa macam ragu2...
perasaan ragu2 yang bersarang di hati...

ah! lebih baik aku melayan drama bicara hati yang akan mula di tayangkan besok...




MyNote: please stop follow my life... cukup lah cuma sekadar sahabat biasa2... nak sangat follow... follow blog aku lagi satu... that's better... insya-ALLAH... kalau budak tu dah paham sikit... nanti aku buat entri pasal drama bicara hati... dan novel nya sekali... serta kenangan... >,<

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. dia suka dek kot??
    owh sana sini dah citer pasai bicara hati ni, abe nanas katanya hahahah

    ReplyDelete
  2. @☆*♥L@dy @yU♥*☆
    hahaha.. tapi masalahnya dia dah ada makwe... tak hinggin lah dengan dia...oppss.. terstory hal peribadi pulak...

    ReplyDelete
  3. owh lelaki mmg gituew di usia dek ni byk yg terlebey zat ngeeee

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...