Thursday, January 5, 2012

~Kejadian Febuari~

SAMNI di kejutkan dengan kejadian yang tanpa di duga...
dan aku antara mangsanya...


1 budak perempuan pengsan...
dan aku tersepit di pintu van..
akibatnya..


aku mendapat 4 jahitan dilutut...
rasa ngeri sebab first time kena jahit...
dan rasa agak seronok sebab dapat tengok lemak sendiri...
hahaha... jangan muntah tau...
aku memang nge ngok sikit...
tengok tu memang ngeri...
lama2 tak lah ^^ (ada naluri kedoktoran kot... har3.. tak layak lah)

maybe sebab kejadian tu, kesihatan aku ak menentu...

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

5 comments:

  1. really???
    ciannyer uols
    ngeri kena jahit
    sebab kena rasa dah dulu masa bersalin uwaaaaa

    ReplyDelete
  2. errrrkkkk takuuuuuttt >_<


    http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

    ReplyDelete
  3. mmg ngeri pon.. kalu aku pengsan dh kot.. hehe

    ReplyDelete
  4. on no !! kena jahit ?? kl i mmg renggah teriyak kuat2 sampai bengkak telinga doctor tu.. hahaha

    take care ya !

    ReplyDelete
  5. err..sampai kena jahit...
    ngerinya,tp awt happy pulak tgk lemak sendiri??HAHA,klakorr pun ada

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...