Saturday, June 16, 2012

GiveAway :: "Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"


Happy Belated Birthday to kak Ainie Muniera yang ke-19 tahun ^^ semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. may Allah bless you always. mula2 dulu, nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat kak Ainie sebab sudi menjemput aku untuk join GA ni. arigatou gozaimasu ^^ dan dengan itu, aku pun join. sambil2 tu, jom lah join GA ni. klik banner di atas okey. segala terma & syarat sila terjah blog beliau. hadiah menarik menanti anda ;)

macam biasalah. setiap penyertaan GA mesti kena tag menge-tag ni..
blogger bertuah yang aku tag ialah..
jeng.. jeng.. jeng..
.
.
.
.
.

selamat ber-join :D eh!

MyLittleNote :: kalau boleh aku nak contact lens.. boleh cik Ainie? muehehe.. jyaa!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

17 comments:

  1. insyaallah ct join..thank tag :D

    ReplyDelete
  2. hoho . mekaseh dik sbbb wish ^^ . insyaAllah bole dpt contact lens tu . doa la bebnyak ye . hemoi2x :D gud luck ^^

    ReplyDelete
  3. thanks tag..gdluck ye sis :)

    ReplyDelete
  4. maceh sbb sudi tag... hehee
    tp sye xjoin sbb xmo berebut shawl n blouse dgn gurl... hahahaa
    maceh ye :D

    ReplyDelete
  5. senarai peserta dah di update . sekrang boleh la berblogwalking^^ rujuk sini ye! :D . http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

    ReplyDelete
  6. hai :)
    kita dr GA yang same ..
    bW n folo cni skli ..hit me back oke :)
    http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  7. hye...
    sy dtg dr segmen yg sme
    done follow u ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  8. Hai salam perkenalan..
    Eiqa done follow #155 dari GA yang sama.. Jom visit back..
    ^_____^

    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  9. Hye , Farie singgah sini , singgah blog Farie jugak yea . =)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  10. gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

    ReplyDelete
  11. Dari GA yang sama :D
    http://itscookiemonsterstory.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  12. dari GA yg sama . done follow you. Hit me back :)

    http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

    ReplyDelete
  13. dari GA yg sma. Done follow you. Hit me back :)

    http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  14. dari GA yg sama. Follow u. Follow me if u don't mmind :)

    http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  15. hyeeeeeeeeeee ! kite dr group 7 :)
    done follow awak. hehehe. jum folo kite.

    http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  16. salam..dari segmen sama..done follow awak..harap follow kita blk..tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...