Friday, June 8, 2012

Merepek lagi...

Bissmillahirrahmanirrahim.

hampir seminggu aku menghilangkan diri sebelum aku menghapdet entri INI dan INI. aku pergi mana? tak pergi mana2 pun. duduk rumah sambil menjauhkan diri dari dunia maya. menghabiskan tontonan DVD Ouran High School Host Club. dan err.. 

my feveret. ahaks ;) [Kredit]

oh! sebelum tu, entri lepas. ramai yang minta resepi donat coklat tu. (sebenarnya tak ramai pun. takat 2 atau 3 orang. hihi. saja nak buat saspen =P ) maaflah. saya ni bukannya tak nak bagi. resepi so simple. anggaran kuantiti bahan yang nak digunakan aku main agak je. ikut gerak hati konon2nya. gomene~ T.T

minggu ni. banyak sangat persoalan dari hotak kepala aku yang dah hampir nak berkarat ni. MACAM MANA NAK BUAT INSTAGRAM? sebab aku semakin jeles dengan gambar2 yang ditangkap menggunakan instagram. =.= aku pun nak buat juga. sobs.

MyLittleNote :: waiting 14 June. moga2 diterima. amin. jyaa!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

16 comments:

  1. ha'ah, mcm mne nk buat instagram? haha, kita sme2 tak tau..

    ReplyDelete
  2. ehem~ wahh ni anime addict ea?? hehe
    TQ singgah blog cik ana.. hehe


    14 Jun? ade ape?
    best of luck tau Hanamiko Sakura :)





    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. ct suka tgk quran high school yg real tu..hehe..lawak je citernyer :D

    *eh, bg gk resepi..hehehe...beritahu kt cbox ct step2nyer ye..kuantiti xder xpe:D

    ReplyDelete
  4. eh..apa lagi citer jepun yg best?? heee..tiba2 sy suka citer jepun lak...kihkih..

    ReplyDelete
  5. mesti best ni cerita anime ni.. ckj nk try tgk juga la.. hehehe...

    ckj pun nak tau jeles tgk org guna instagram tu.. kata nyer untuk ipad, galaksi tab dan yang seumpama dgn nyer je... kalau tak silap.. huhu

    ReplyDelete
  6. p download application tu!! kat google play ada. ^^

    then kalau dah buat account. britahu okey! hikhikhik

    ReplyDelete
  7. wah...eh, zaza pun tertanya mcm mn buat istragram tuh..

    lama dah xjalan2... =)

    ReplyDelete
  8. tgok anime makan donut... best nih... hehee xD

    ReplyDelete
  9. Instagram ni asalnya application iphone.. Laman sosial utk share gmbar bg mereka2 yg gemar snap gmbar.. Skrg ni kl xsilap android pn dh ada instagram..

    ReplyDelete
  10. 14 june ? ade ape ? hihihi :)

    ReplyDelete
  11. instagram saya dh x leh nk upload gambar uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. eh..sy pn sm...x pnh lg bt instagram..nnti kasi tunjuk ajar bt instagram erk..

    ReplyDelete
  13. hmmm.. ad la nmpk merepek tu.. heee

    ReplyDelete
  14. cis...itu rupanya yang dibuat!hehehe :P

    ReplyDelete
  15. animeeeee.. kongshare la resepi.. hehe mesti ramai yg akan follow ;)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...