Monday, June 25, 2012

Cake...

Bismilahirrahmanirrahim.



[semua gambar cedok dari Google]

dah puas dah menatap kek2 sedap tu XD
jangan sampai banjir pulak blog aku ni.
hahaha!

apa aku merepek ni?
sebenarnya.
ada member suruh lukis gambar.
gambar nak tempek dekat dinding kelas.
ala~ yang buat hias2 kelas tu.
so, aku ambil keputusan nak lukis kek.
tu pasal aku tempek gambar kek banyak2 kat sini.
hohoho!
sorry kepada yang mengidam tu :P

MyLittleNote :: yang pasti aku tak akan tertipu dan terliur tengok kek2 comel dan cantik macam ni. sebab aku tak makan kek yang manis. jyaa!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

30 comments:

  1. hohoho..dah pekena kek sepotong semalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik tak mengidam tengok gambar kek tu.. hahaha

      Delete
  2. cute plak tgok kek tu... nak lukis r... hahhaa
    **tibe2 xP

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! boleh2..
      lepas tu bagi saya yep..
      hoho :P

      Delete
  3. awak, fish cake tak manis.

    mesti awak suke kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! hehe, fish cake memang tak boleh tolak.. ngee~

      Delete
  4. hadoh sedapnya..dah terasa2 kat lidah kek tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. setakat kek katon je kot.. hehe

      Delete
  5. cik ana layan kek indulgance dgn moist je..
    kek lain mmg x hadap pon..hehe



    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. huhuhu...aku kureng suka mkn yg manis2 ni... huhuhuhu...

    kalau madu... ok kot... kakakkakakakka

    ReplyDelete
  7. kadang2 tekak ni mengidam lah jugk makan kek2 yg sedap sikit. tak selalu pon.


    tapi, kek yg lawa n comel, belom tentu sedap isinya kan. nanti dah siap lukis kek, jgn lupa tepek kat sini dear. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a.. kadang2 juga, bila kek tak nampak comel tapi sedap ^^

      err, lukisan kek tu ke tempek sini jugak ke? hehehe

      Delete
  8. ingatkan hari ni birthday HS...

    akk tag awak...
    http://dwaty85.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  9. saya pun kureng dengan benda manis..sebab tu suka makan kek coklat je..kurang manis..:)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..lama tak singgah sini..
    nampak kek tu tiba2 mengidam nak makan kek..
    hehehehe.. :)

    ReplyDelete
  11. Alaaa th2 je akak terliur hihi nk kek ada pelangi tuuu nyum!

    ReplyDelete
  12. mmmm....cake...cake...cake...i loveeee cakeee....hehehe

    ReplyDelete
  13. Akak pun suka tengok je..tp mkn memilih. kalau cheese cake/choc moist suka la.

    ReplyDelete
  14. hehehe... ckj suka giler dengan kek.. tapi kek yang tak de kream.. hehe.. :P

    selamat melukis.. :P

    ReplyDelete
  15. hehehe...samalah...kek warna warni nampak comel n mnarik ja tapi xleh masuk kat tekak den..kek coklat ja yg leh hadam pun..:)

    ReplyDelete
  16. kek sedap. eh serius, ruggii tak mkn.

    ReplyDelete
  17. nyesal plak wa dtg jengah entri ni.....cis buat aku lapor balik ni

    ReplyDelete
  18. tedapnya kek..lama tak menyantap kek. Aish..haha

    ReplyDelete
  19. lah ingatkan buat kek tadi.. baru nak mintak sikit.. keh2

    ReplyDelete
  20. hello hello...where r u? hehehe

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...