Friday, May 6, 2011

Memang Sibuk!!!!

bulan ni memang dikatakan sibuk....ingatkan selepas bulan 4 dah tak ada apa2 lagi.....tapi,,,,hampeh sebab bulan ni mesti siapkan kerja kursus,,,,mid year exam lagi.....arkh!!!!ingatkan nak study group dengan member camp.....tapi,,,,apa dah jadi....terpaksa tangguh kepada bulan depan merangkap hanya lagi 4 bulan nak SPM.....bulan 7 dah Model Item Berfokus 2,,,,belum lagi dengan Percubaan SPM.....Ayoyo....hidup ketika menghadapi SPM memang mencabarkan.....dan perlu bersiap sedia dengan segunung kesabaran......hye,,,pening.....

-created by-
Hanamiko Sakura
mood : mood statik,,,,bengang dan stress je lebih.....%-%

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

0 comments:

Post a Comment

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...