Tuesday, May 31, 2011

Gadget..~~

aku harap suatu hari nanti aku memperolehi gadget idaman aku...


iPod = gadget ni aku boleh dengar lagu apa yang aku suka, sebabnya... aku suka dengar lagu mp3... kalau aku buka radio, pasang kuat2... ibu marah... nak buat macam mana... tapi aku buat deal dengan kakchik... kalau aku dapat 5A dalam SPM...


blackberry = saya suka... saya suka... my favorite gadget... lagi2 dalam bentuk blackberry torch... aku minat blackberry ni pun sebab abang ngah ada handphone macam ni... aku nak pegang punya lah gementar... takut nak pegang... mahal abang aku beli... bukan blackberry punya jenama... nokia punya, tapi design blackberry... aku pun sama... nak nokia tapi design blackberry torch...


Sony Alpha = camera impian aku... walaupun aku mempunyai camera... tapi aku nak yang ni... sebab... aku suka ambil gambar... sepupu aku ada camera macam ni... tapi aku yang kerjakan... sebab aku suka... nak yang lebih hebat dan mantop... nak yang macam photographer punya... yang besar2 gitu...~~


Laptop = gadget yang aku hadap tiap2 hari... laptop yang selalu aku guna pun laptop kakchik... aku tak ada... jadi aku nak ada laptop sendiri... because why?... i love going to tecnology, multimedia... apa2 yang berkaitan denang teknologi zaman sekarang...


Broadband = gadget yang terakhir... laptop tanpa internet tidak lengkap lah hidup aku apabila menghadap laptop... mendung je hadap laptop... tak tahu buat apa.... internet ada... apa2 boleh buat... janji jangan terpesong melihat benda lain pula... buat untuk menambahkan ilmu...okey~~

-created by-
Hanamiko Sakura
mood : ceria...agaknya..~~

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...