Friday, July 27, 2012

New Style Doodle...

Bismillahirrahmanirrahim.

alhamdulillah. genap seminggu kita berpuasa. sekejap je masa berlalu. pejam celi pejam celik. lagu raya sudah berkumandang di stesen-stesen radio. pejam celik pejam celik. dah raya. eh! 

hari ni tak tau lah kenapa aku bersemangat nak buat dodol. err, bukan dodol nak buat kuih raya. buat doodle sebenarnya :D tapi kali ni style baru menggunakan microsoft excel. thanks kepada Nurdani atas tutor yang di berikan :D sangat simple dan berpuas hati bila menggunakan excel. (nanti lama-lama PS aku akan tinggalkan gara-gara terlampau suka menggunakan excel. hehe, jangan merajuk ye PS :P aku akan bertandang bila nak edit photo)

tadaa! tak ada kaki sebab M dah timbul. keh3 :P

tak chomel pun. aku buat ni pun hanya suka-suka. tak ada kaitan yang hidup atau yang mati. eh! 

MyLittleNote :: hari jumaatlah. yok! mari sama-sama baca surah al kahfi.. dan banyakkan berselawat.. :D (entri hari ni sebelum berangkat pergi kerja. mudah-mudahan tak jatuh motor hari ni. amin~) jyaa!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

17 comments:

  1. Replies
    1. perli kah? hehe kidding..
      mana ada comel..

      Delete
  2. slm..memg cept mse berlalu kn..
    okla jg pic kt ats ni..

    p/s:cite ni bleh ditgk kt cni.
    http://www.dramacrazy.net/japanese-drama/zenkai-girl/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. yup! memang cepat masa berlalu..

      thanks..
      jap lagi pi tengok.. hehe

      Delete
  3. wahhh comellnyerrr :D seriuss comell. nak satu boleh ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai~ macam mana nak bagi.. tak comel lah fiqa.. hehe

      Delete
  4. comel la . pndai buat . tak de kaki . sbb ni dodol pontianak kot . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! tak comel laa...
      terima kasih..
      hahaha..
      pontianak mana ada dlam bulan rmadhan ni bro.. haha

      Delete
  5. series tak pandai lgsung guna exel :( bravo !

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. nanti esok2 mee pun pandai guna..
      simple je.. mula2 belajar pun agak sukar lah juga..
      :D

      Delete
  6. Replies
    1. mana ada comel..
      tak comel tak comel... ><

      Delete
  7. tak ada kaki!!??
    hantuuuu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!
      hantu bertopengkan manusia.. hahahaha <---- nada ketawa hantuuu.. keh3

      Delete
  8. Replies
    1. eh.. tak adalah.. doodle ainsha ni.. haha

      Delete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...