Thursday, July 19, 2012

Pabila Bola Bergolek...

Bismillahirrahmanirrahim.

hari ahad yang lalu. (ya! sikit2 hari ahad. sikit2 hari ahad. tak ada hari lain ke nak cerita? sebab hanya hari ahad je off day untuk aku -.-) office kakak buat pertandingan bowling. antara peserta dari family kami ialah abe RH dan kakchik. aku? huwaa~ kakak tak masukan pun :( tapi, apa pun.. aku curi2 main. bagi wakil kakchik la. :D 

suasanya agak happening dengan kerenah kawan2 opis kakak. kitaorang main enjoy2. memula tu agak gemuruh juga lah. tengok mereka2 semua ni nampak macam pro. tak sangka. pro2 mereka, ada juga masuk 'longkang'. hehehe (termasuk aku lettew :P)

cer teka pusat bowling mana ni?

selama aku main bowling ni. pestime aku dapat strike. 2 kali pulak tu 0_o woha! (jakun sikit :P) yela, main pun macam tu je. main baling2. tak pro betul. hampeh -.-

walauapa pun, group kakchik yang diwakilkan oleh aku menang tempat ke-3. manakala group abe RH mendapat tempat ke 13 ke 14 ek? lupa pulak.. -.- hehehe.

MyLittleNote :: 2 hari lagi :D

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

32 comments:

  1. bestnye... main xajak... hahaa =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. urm.. memikirkan.. macam mana nak ajak shar ek? hehe

      Delete
  2. dah lama x strike gituew kena rajin main selalu baru terror ngeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi pun, dah 2 tahun tak main.. sekali main kali ni dapat strike.. tu yang jakun sikit.. hehe

      Delete
  3. akk la si ratu longkang... sape berani lawan??? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. saya tak berani nak lawan ratu ni.. hehe

      Delete
  4. Seumur idup tak penah main bowling. main kat game hp je. teringin gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti terror akak ni main game dekat phone.. hehe

      Delete
  5. wah dapat no 3..
    congrates..
    pernah masa main boling dulu,bola yang saya nak baling jatuh dan bergerak ke belakang..
    sangat malu ok..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tapi saya main macam main boling padang.. hehe

      Delete
  6. golek.. golek.. golek.. hahaha!

    ReplyDelete
  7. aku mmg xreti main boling ==' hahaha !

    ReplyDelete
  8. slmt mnymbt rmdhn al-mubarak.. ldy mhn keampunan dr hujung rmbt ke hujung kuku kaki.. smg rmdhn kli ini jauh lbh baik dr sblm2nyer.. ameeenn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat menyambut ramadhan al mubarak juga :) insyaAllah.. aminn~ :D

      Delete
  9. ohsemmm...byk x skor? sy pnh men skali jer..byk longkang plak tu...wuhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmm.. boleh lah.. belum cukup membanggakan bagi saya.. ecehhh! hehe
      biasalah tu.. first time main memang banyak masuk longkang.. :D

      Delete
  10. wah2 main bowling ea.. ckj tak reti main...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe ckj... nanti saya ajar main.. nak tak? hehe

      Delete
  11. wah. dah lama zaza tak jejak.last dulu 2 thun lalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah juga.. 2 tahun tak main bowling..
      tiba2 hari tu kena main.. hehe

      Delete
  12. Jujo saya tak penah main bowling.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak pernah main bowling.. jom main dengan saya.. nak tak?
      hehe

      Delete
  13. ha! nanti bolehlah kita main sama sama!hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom! hehe
      kita lawan sapa hebat :P hehe

      Delete
  14. lamanya tak main boling.waaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...