Sunday, June 26, 2011

My first doodle =)


hahahaha.... buruk betul doodle yang aku buat.... hahahaha.... lagi pun aku guna photoshop CS4... sudah lah tak tahu guna.... main taram je.... bila terfikir balik, lebih baik buat dekat paint je... buang masa... teringin sangat nak buat doodle sampai paksa budak lelaki yang rajin sangat dengan teknologi bagi photoshop... kejam betul....

tataplah doodle yang aku buat ni.... hahahaha

-created by-

mood : hehehe, tengah study add math terus lepak depan laptop sebab nak hilangkan stress sambil layan fb...hehehe

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. bagusnye pandai lukis doodle~ waah~ jeles2 ><

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...